Ostanimo u kontaktu

FRAMA POZIVA NA PARTIJU SMIJEHA DO SUZA

Predstava ‘Pravo na život’, autora i redatelja Gorana Matića, u izvedbi Frame Metković

Objavljeno prije

Frama Metković

Predstava Pravo na život autora i redatelja Gorana Matića u izvedbi framaša župe svetoga Ilije premijerno je izvedena u prosincu 2015. godine u sklopu Prosinačkih svečanosti Grada Metkovića. Sama premijera izazvala je ovacije o čemu svjedoče brojna gostovanja diljem Lijepe naše. U sklopu gostovanja u Sinju posjetili su alkarski muzej te ostale kulturne institucije tog grada. U prepunoj crkvi Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu framaši su pokazali zavidnu glumačku razinu, na što ih je publika nagradila smjehom i pljeskom. Nakon toga, stigla je pozivnica od strane don Ivice Babića za gostovanje na Hvaru. Predstava je uprizorena u Svetoj Nedjelji i Vrbnju.

Da znaju nasmijati to smo se uvjerili, ali znaju oni izazvati i suze radosnice u oku. U samo šest dana u crkvi svetoga Ilije u sklopu obilježavanja Dana oca Ante Gabrića upriličili su recital „Naš Ante Neretvanski“ , tekst i scensku obradu i ovaj put je potpisao Goran Matić. Nitko nije ostao ravnodušan na biografiju, djela, pisma i karakter oca Ante Gabrića. Mnoge je duboko potreslo uprizorenje dolaska u Metković 1969. godine.

Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane da dođu i podrže naš trud, volju i rad uložen u ovu predstavu. Uz male izmjene scene garantiramo vam sat vremena zabave i smijeha do suza, jer ako mislite da smo sve pokazali u prosincu varate se, mi smo ono najbolje sačuvali za kraj. Nakon predstave glumci će zatvoriti svoju priču uz rezanje torte i prigodan catering za sve gledatelje.  Nadamo se da ćemo ponovo napuniti cijelo kazalište i uz puno zabave prenijeti po posljednji put našu poruku.

Predstava će se održati 14. travnja 2016. u Gradskom kulturnom središtu Metković s početkom u 20 sati. ULAZ SLOBODAN!

Frama Metković

Najčitanije