NOVI NAPAD

Predsjedniku GOŠK-a pred vrata ostavili bombu i poruku!

Objavljeno 13. prosinca 2016. u kategorijama: BiH, Crna kronika, News.

Damir Petković

Sedamnaest dana nakon što je u Gabela Polju miniran BMW X6 poduzetnika Damira Petkovića, predsjednika Nogometnog kluba GOŠK i suvlasnika benzinske crpke, koja je poznata kao najjeftinija u Hrvatskoj, na samoj granici u Doljanima između Čapljine i Metkovića, jučer ujutro je njegovu obitelj zateklo novo iznenađenje.

Ovoga puta netko im je pred vratima ostavio kutiju u kojoj su bile ručna bomba i poruka. Policija traga za nepoznatim ‘autorom’, kao i za onim tko je nedavno minirao BMW, koji je vlasnik dva sata ranije parkirao u dvorište stambenog obiteljskog kompleksa i ništa sumnjivo nije uočio.

Silovita eksplozija je raznijela prednji dio terenca, a detonacija je oštetila i Golf 7 te stakla na objektu u kojemu s obitelji stanuju četiri brata. Razorna naprava je bila postavljena pokraj desnog kotača. Oštećeni nije bio raspoložen za razgovor, a materijalna šteta, prema slobodnoj procijeni, iznosila je oko 100.000 KM. U objektu su bili i malo dijete i starica.

Prethodno je izvršena provalna krađa u objekt ove obitelji, kada je otuđena veća količina zlatnine. Poznanici Petkovića opet su ostali zatečeni, pogotovo što znaju da on nije ni s kim u problematičnim odnosima. Istraga traje, piše vecernji.ba.

Komentari