Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

25. OBLJETNICA AKCIJE BLJESAK

Predsjednik Milanović napustio proslavu zbog natpisa Za dom spremni: ‘Smatram to gaženjem žrtava i sjećanja na ovaj događaj’

Objavljeno prije

Foto: Vedran Balen / Vecernji.hr

Predsjednik Zoran Milanović iznenada je napustio proslavu 25. obljetnice akcije Bljesak kazavši kako neće sudjelovati u svečanosti jer su se pojavila dva muškarca s majicama HOS-a na kojima je pisalo Za dom spremni smatrajući to provokacijom.

– Žao mi je, došao sam ovdje odati počast onima koji su pali za Hrvatsku. Pristali smo na sve elemente protokola, međutim ovdje se jedan od sudionika koji treba polagati vijenac prije mene skinuo u odoru sa znakom Za dok spremni. To je namjerna provokacija, smatram to gaženjem žrtava i sjećanja na ovaj događaj, – rekao je Milanović te dodao da ubuduće gdje god bude ovakva situacija on u tome neće sudjelovati.

Kako komentirate ovaj potez predsjednika Milanovića?

UKLJUČILI SMO KOMENTIRANJE!
Od sada svoj fb komentar možete ostaviti i na stranici Metković NEWS.

JUBILARNA NOĆ KNJIGE

Gradska knjižnica Metković poziva na predstavu za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!’

Objavljeno prije

U Gradskom kulturnom središtu u srijedu, 21. travnja u 17.30 sati održat će se predstava za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!‘ u izvedbi Kazališta Smješko iz Zagreba.

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 12 godina, traje do 45 min, a ulaz je besplatan.

Glavni lik predstave je simpatični medo Grizlijan, koji počinje učiti kako se treba sam snalaziti u svijetu koji ga okružuje. Predstava se bavi problemima sa kojima se susreće svako dijete pri polasku u školu kada mora naučiti kako postati samostalniji i kako prihvatiti odgovornosti. Ova poučna priča uči djecu kako nema smisla plakati nad onime u čemu nisu dobra, već se treba truditi i promijeniti to radom.

Organizator je Gradska knjižnica Metković povodom jubilare, desete Noći knjige.

Predstava će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije