Ostanimo u kontaktu

UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM 'PRIJATELJ'

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Dubrovniku ugostila predstavnike Udruge Prijatelj

Objavljeno prije

Foto: Uosi Prijatelj

Foto: Uosi Prijatelj

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer je u Dubrovniku ugostila predstavnike Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj Metković.

Predsjednica je privremeno, od 25. do 29. listopada, premjestila svoj Ured u Dubrovačko-neretvansku županiju, a Udruga Prijatelj je na svojoj Facebook stranici napisala da je jedna od udruga izabranih da joj se tom prigodom predstavi:

– Još jedno priznanje našoj udruzi i potvrda ispravnosti rada i naših aktivnosti realizirano je i danas. Nakon što smo prije tri dana dobili obavijest iz Ureda župana da je naša udruga izabrana da se predstavi predsjednici RH gospođi Kolindi Grabar-Kitarović, realizirali smo taj susret. U desetominutom  ugodnom razgovoru, upoznali smo dragu domaćicu sa radom naše udruge. Posebno smo naglasili probleme djece s teškoćama na poluotoku Pelješcu koja po potrebite terapije putuju do Dubrovnika i do Metkovića. Željeli bi smo dovesti terapije do djece, a ne da djeca odlaze do udaljenih terapija. Hvala predsjednici na prijemu i hvala našim dragim predlagačima! – piše Uosi Prijatelj.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije