Ostanimo u kontaktu

KAZALIŠNA PREDSTAVA

‘Pravilnik za brak’, redatelja Gorana Matića

Objavljeno prije

Pravilnik za brak, redatelja Gorana Matića

Frama Metković poziva na kazališnu predstavu ‘Pravilnik za brak‘, redatelja Gorana Matića, koja će biti izvedena u Gradskom kulturnom središtu Metković, u nedj  elju, 11. prosinca, s početkom u 19:30 sati.

Ako je sudeći po Matićevoj posljednjoj predstavi ‘Preko reda‘, koja je u više navrata napunila GKS, možemo reći da nas očekuje još jedna kazališna poslastica naših glumaca amatera.

Uloge tumače Petar Pavlović, Matija Matić, Roko Mijoč, Filip Rodin, Bernarda Brnas, Ana Veraja, Ivan Bebić, Nikola Putica i Ivan Vidović.

Inspicijent: Kristina Vidović; Ton i rasvjeta: Miljenko Družijanić.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije