Ostanimo u kontaktu

SIGURNOST CESTOVNOG PROMETA

PP Metković u srijedu provoditi preventivno – represivnu akcija

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Metković kroz svoje redovne zadaće nastoje građanima RH i svima koji se u njoj zateknu pružiti najveći mogući stupanj sigurnosti.

Dio sigurnosti kao općenitog pojma je i sigurnost cestovnog prometa, pa je zaštita svih njegovih sudionika od kršenja prometnih propisa uzrokovanih neodgovornim ponašanjem pojedinaca, bitna zadaća policije, a posebno prometne policije.

Povodom obilježavanja dana policije u cilju povećanja razine sigurnosti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Metković će se 29. rujna 2021. godine provoditi preventivno – represivna akcija, dok će se savjesnim vozačima uručivati prigodni promidžbeni pokloni.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nadzor prometa će se vršiti na više lokacija, a posebno u Metkoviću, Ul. Ivana Gundulića, pored trgovine Školska knjiga.

CENTAR ZA KARIJERE MLADIH

Savjetnica župana Žaklina Marević na otvorenju EXPO smotre visokoobrazovnih institucija

Objavljeno prije

Savjetnica župana Žaklina Marević nazočila je u ponedjeljak u Dubrovniku EXPO smotri visokoobrazovnih institucija u sklopu koje će srednjoškolci iz Dubrovačko- neretvanske županije kao i njihovi vršnjaci iz Splitsko – dalmatinske županije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine dobiti priliku upoznati se s brojnim visokoobrazovnim institucijama, tvrtkama i drugim sudionicima, a sve kako bi se što bolje pripremili za tržište rada.

Savjetnica Marević ovom je prilikom istaknula kako je raduje što su, uz dubrovačke, na događaj stigli i učenici iz drugih županija, ali i zemalja.

”Ova suradnja znači puno svima nama, posebno mladima za razvijanje što bolje i kvalitetnije budućnosti”, napomenula je ona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Više od 1500 maturanata kroz dva dana imat će priliku upoznati se s programima Visokog učilišta Algebra, RIT Croatia, Zagrebačke škole ekonomije i managementa, Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Dubrovniku, University Collegea Aspira, Sveučilišta VERN’, Hrvatskog katoličkog sveučilište, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Prirodoslovno – matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagreb, Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Učilišta Profokus.

Srednjoškolcima će se u formi izlagača i panelista predstaviti i Predstavništvo Europske komisije u RH, a naglasak će staviti na Konferenciju o budućnosti Europe i programe za mlade.

Smotra se održava u organizaciji Centra za karijere mladih Dubrovnik.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije