Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Poznato ime tvrtke za čišćenje dimnjaka

Objavljeno prije

Vlasnici kuća i stanova u Metkoviću ne moraju više biti zabrinuti tko će, kada i kako čistiti njihove dimnjake nakon zimskih razdoblja grijanja.

Naime, Grad Metković sklopio je ugovor s tvrtkom BRU-FRA j.d.o.o. iz Ivanoveca o privremenom obavljanju dimnjačarskih poslova. Te poslove obavljat će Miljenko Fišter kojega građani mogu pozvati na broj mobitela 097 681 33 68 i zatražiti njegov dolazak.

Ranije je bio sklopljen ugovor s jednom tvrtkom iz Zagreba, ali je na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Metkovića taj ugovor raskinut, pa je stoga novo rješenje privremeno. Podsjetimo, čišćenje dimnjaka je zakonska obveza svih vlasnika kuća i stanova, a za one koji ignoriraju tu obvez predviđene su sankcije.

SREDNJE ŠKOLE

Metkovski i opuzenski srednjoškolci na Sajmu vježbeničkih tvrtki u Dubrovniku

Objavljeno prije

Čak 14 različitih učeničkih tvrtki, što je ujedno i najveći broj njih otkad je Ekonomska i trgovačka škola Dubrovnik počela s ovom manifestacijom, 15. travnja je sudjelovalo na četvrtom Sajmu vježbeničkih tvrtki u hotelu Valamar Lacroma na Babinom kuku.

Na sajmu, pored učenika iz Dubrovnika, sudjelovali su i učenici iz Vela Luke, Ploča, Metkovića, a prvi put i predstavnici srednje škole iz Opuzena! Sudjelovali su učenici koji se školuju za zanimanja ekonomist i komercijalist na području Dubrovačko-neretvanske županije, u organizaciji Ekonomske i trgovačke škole.

Osim izlaganja na štandovima i sajamskog poslovanja, zadatak učenika na sajmu bio je i prezentacija rada tvrtki.

Izvor: dulist.hr

Nastavi čitati
OKTAN- Čestitka

Najčitanije