Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Poznato ime tvrtke za čišćenje dimnjaka

Objavljeno prije

Vlasnici kuća i stanova u Metkoviću ne moraju više biti zabrinuti tko će, kada i kako čistiti njihove dimnjake nakon zimskih razdoblja grijanja.

Naime, Grad Metković sklopio je ugovor s tvrtkom BRU-FRA j.d.o.o. iz Ivanoveca o privremenom obavljanju dimnjačarskih poslova. Te poslove obavljat će Miljenko Fišter kojega građani mogu pozvati na broj mobitela 097 681 33 68 i zatražiti njegov dolazak.

Ranije je bio sklopljen ugovor s jednom tvrtkom iz Zagreba, ali je na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Metkovića taj ugovor raskinut, pa je stoga novo rješenje privremeno. Podsjetimo, čišćenje dimnjaka je zakonska obveza svih vlasnika kuća i stanova, a za one koji ignoriraju tu obvez predviđene su sankcije.

NERETVANSKI PUB KVIZ

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto pripalo je ekipi ‘Rocky – Rambo 2-1’

Objavljeno prije

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto je pripalo ekipi ROCKY-RAMBO 2-1, koja je u konkurenciji 19 kvizaških ekipa upisala 103,5 bodova. Za prvo mjesto su dobili poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od Motela Delta.

Drugo mjesto je zauzela ekipa ONA I ON I ON I JA sa 101 bodom te su uz turu pića od Motela Delta dobili i jumbo pizzu od opuzenskog Fast Fooda Ljiljana.

Trećeplasirana RUSKA TRIBINA sa 99,5 bodova je dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER za 13. mjesto je tura pića otišla ekipi DVOJAC NA PARIĆE.

Sljedeći Delta kviz 34/2019 igra se u petak 30. kolovoza s početkom u 21 sat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije