FESTIVAL ELEKTRONSKE GLAZBE

Poznata imena petog Headmovin Delta festa

Poznata su imena glavnih izvođača petog po redu opuzenskog festivala elektronske glazbe, Headmovin Delta festa

Objavljeno 17. svibnja 2014. u kategorijama: Dubrovačko-neretvanska županija, Glazba, News, Opuzen, Turizam.

headmovin-delta-fest

Poznata su imena glavnih izvođača nadaleko poznatog opuzenskog festivala elektronske glazbe, Headmovin Delta festa, koji ove godine obilježava petu godišnjicu.

Headmovin je nastao prije pet godina u Motelu Delta u Opuzenu kao entuzijastični program kojim se kroz žanrove Jackina, Deepa i Soulfula htjela prezentirat drugačija house glazba. S publikom od svega dvjestotinjak ljudi, Headmovin Delta fest je izrastao u proporcije koje plijene posjetitelje van granica lijepe naše. U prilog tome ide činjenica da je prošlogodišnje izdanje festivala kroz tri dana posjetilo oko 2000 posjetitelja, kako domaćih tako i stranih.

Ovogodišnji Headmovin Delta fest održat će se od 1.-3. kolovoza 2014. te tom prilikom proslavit petu anualnu godišnjicu uspješnog postojanja. Kao i u proteklim izdanjima nastupit će oko 20, što stranih što domaćih, izvođača, dok su od imena za sada poznati, glavni gost festivala Giom, koji nastupa drugi dan festa, dok će treći dan nastupiti FunkYaMind.

hdf-giom hdf-funkyamind

Lokacije ostaju iste. Prelijepa divljina Neretvanskog (Kominskog) ušća kao prva i središte grada Opuzena kao druga lokacija, pokazale su se kao idealna formula za sve ljubitelje ljeta i house muzike. Za proslavu pete godišnjice organizatori su pripremili vrhunsku audio-vizualnu produkciju samog festivala i dovode neka od svjetski renomiranih imena iz polja deep, jackin i soulful housa.

– Iako smo relativno mali festival, sa veoma malim budžetom i resursima, mogu slobodno reći da nikad nismo bili jači! Pravac kojim se krećemo smo svjesno izabrali i ispostavilo se da je to pravi smjer. Rezultat bezkompromitirajućeg rada i predanosti samom projektu je plod podrške koju dobivamo već godinama od HDF posjetitelja i prijatelja i zahvalni smo na tome. Ove godine dižemo projekt za stepenicu više te ćemo posjetiteljima nastojat pružit uslugu i zabavu kakvu samo oni i zaslužuju! – rekao je organizator, Martyn Dox.

Festival je protekle četiri godine bio besplatan, ali ove godine u skladu sa sve rastućim troškovima, ulaznice za prva dva dana festivala će se naplaćivat, dok treći dan u Motelu Delta ostaje besplatan.

Ulaznica će se prodavati preko sustava ENTRIO.HR:

  1. EARLY BIRD KONTIGNENT PREDPRODAJE
    30kn jedan dan, 50kn dva dana (broj ulaznica 300 kom.) – rok pretprodaje: 26.05. / 01.07.
  2. KONTIGNENT PREDPRODAJE
    50kn jedan dan, 70kn dva dana – rok pretprodaje: 01.07. / 30.07.
  3. PRODAJA NA SAM DAN
    60kn jedan dan, 80kn dva dana – rok prodaje: tokom festivala

Za booking smještaja ili bilo kakve dodatne informacije možete kontaktirati organizatore na mail: [email protected]

Komentari