Ostanimo u kontaktu

STIGAO JE DUGOOČEKIVANI DAN

Pozivamo Vas na svečano otvorenje novog fitness centra U-Gym Body Club i restorana ‘Kužina’

Objavljeno prije

Dugoočekivani fitness centar U-Gym Body Club sutra u 17 sati svečano otvara svoja vrata! Nakon prvotne ceremonije svi posjetitelji pozvani su na domjenak u novootvoreni restoran ‘Kužina’.

Prva dva dana fitness centar radit će od 17 do 23 sata, dok će iza toga uobičajeno radno vrijeme biti od 6 do 23 sata, a vikendom od 8 do 22 sata.

Na lokaciji bivše Duhanske stanice u Metkoviću, s radom počinje sadržajan i luksuzno opremljen Ultimate Sports Gym koji će ispuniti očekivanja i onih najzahtjevnijih. Cijene članarine će se kretati od 230 kn do 280 kn uz ugovore te do 350 kn bez ugovora. Cijena za školarce i studente će iznositi 199 kn.

Želite definirati tijelo, biti rekreativac, ili ste se možda odvažili na svoj tek prvi korak u svijet fitnessa bodybuildinga, na usluzi vam stoje treneri s kojima dogovarate termine prilagođene vašim potrebama (097 6244 066 Ivan O.- 099 4052 675 Branimir).

Uz ljubazno i profesionalno osoblje, fizioterapijske masaže te kineziologe i profesore, vrlo brzo stići ćete do željenih rezultata.

Također, tu su moderno opremljene svlačionice, prostorije s tuševima te fresh room s kavom, shakeovima i bogatom linijom proteina, kao i ugodna atmosfera u novootvorenom restoranu ‘Kužina’.

Vidimo se utorak na otvorenju U-Gym Body Cluba i restorana ‘Kužina’!

SRETAN EPILOG

Nestali Kristian Mateljak javio se obitelji živ i zdrav iz Langena

Objavljeno prije

Sretan kraj potrage – pronađen je 29-godišnji Kristian Mateljak koji je prije tri dana nestao u Offenbachu kod Frankfurta. U nedjelju je otišao od kuće i nikome se nije javljao.

Za njemački Fenix je to potvrdio Kristianov brat Josip Mateljak.

Nekoliko sati od objave vijesti o nestanku 29-godišnjaka u Fenixu, on se iz Langena javio bratu. Njegov brat je rekao kako je najvažnije da je Kristian dobro.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije