Ostanimo u kontaktu

STIGAO JE DUGOOČEKIVANI DAN

Pozivamo Vas na svečano otvorenje novog fitness centra U-Gym Body Club i restorana ‘Kužina’

Objavljeno prije

Dugoočekivani fitness centar U-Gym Body Club sutra u 17 sati svečano otvara svoja vrata! Nakon prvotne ceremonije svi posjetitelji pozvani su na domjenak u novootvoreni restoran ‘Kužina’.

Prva dva dana fitness centar radit će od 17 do 23 sata, dok će iza toga uobičajeno radno vrijeme biti od 6 do 23 sata, a vikendom od 8 do 22 sata.

Na lokaciji bivše Duhanske stanice u Metkoviću, s radom počinje sadržajan i luksuzno opremljen Ultimate Sports Gym koji će ispuniti očekivanja i onih najzahtjevnijih. Cijene članarine će se kretati od 230 kn do 280 kn uz ugovore te do 350 kn bez ugovora. Cijena za školarce i studente će iznositi 199 kn.

Želite definirati tijelo, biti rekreativac, ili ste se možda odvažili na svoj tek prvi korak u svijet fitnessa bodybuildinga, na usluzi vam stoje treneri s kojima dogovarate termine prilagođene vašim potrebama (097 6244 066 Ivan O.- 099 4052 675 Branimir).

Uz ljubazno i profesionalno osoblje, fizioterapijske masaže te kineziologe i profesore, vrlo brzo stići ćete do željenih rezultata.

Također, tu su moderno opremljene svlačionice, prostorije s tuševima te fresh room s kavom, shakeovima i bogatom linijom proteina, kao i ugodna atmosfera u novootvorenom restoranu ‘Kužina’.

Vidimo se utorak na otvorenju U-Gym Body Cluba i restorana ‘Kužina’!

ZDRAVSTVO U DOLINI NERETVE

Objavljen natječaj za rekonstrukciju zgrade Suda u Dnevnu bolnicu Metković

Objavljeno prije

U četvrtak, 27. veljače, objavljen je natječaj za izvođača radova rekonstrukcije (promjene namjene i dogradnje) zgrade Općinskog suda u Metkoviću u zdravstvenu ustanovu Dnevnu bolnicu Metković, podružnicu Opće bolnice Dubrovnik. Ponude se otvaraju 25. ožujka.

Ravnatelj Doma zdravlja Metković Mihovil Štimac je za Metković NEWS o dosadašnjoj proceduri prenamjene rekao:

– Dosad je već obavljena procedura prenamjene zgrade Suda za Dnevnu bolnicu Metković, odobreno je financiranje te završeno eSavjetovanje, a onda je dokumentacija ponovno poslana u Središnju agenciju za financiranje projekata (SAFU). Kad je agencija odobrila, slijedilo je raspisivanje natječaja za izvođača radova po europskim principima – natječaj se otvara i na europske natječajne stranice, a po primitku ponuda izabire se izvođač i uvodi izvođača radova u posao.

Mihovil Štimac, ravnatelj Doma zdravlja Metković

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić je o raspisivanju natječaja za Metković NEWS rekao:

– Slijedom obećanja od strane Dubrovačko-neretvanske županije i Ministarstva zdravstva i prepoznate potrebe za organiziranje zdravstvene zaštite u dolini Neretve, od kojih je jedan od segmenata i Dnevna bolnica u Metkoviću kao podružnica OB Dubrovnik, pristupilo se prikupljanju dokumentacije i nakon što se dobila pozitivna ocjena u središnjoj agenciji za EU fondove SAFU, bolnica je raspisala natječaj. Ukoliko sve bude u redu, kroz koji mjesec bi mogli početi i radovi. Sve ide po planiranom redoslijedu postupaka, – rekao je Bekić.

Mario Bekić, ravnatelj OB Dubrovnik

PrintScreen

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije