Ostanimo u kontaktu

PRIMAKAO SE KRAJ 4. SEZONE MTKVIZA

Pozivaju se sve ekipe na sudjelovanje u posljednjem kolu jer slijede zahvalnice i nagrade uz prigodni domjenak

Objavljeno prije

Bliži se kraj još jedne sezone MTKviz lige. U razgovoru s organizatorima ovog najpoznatijeg metkovskog pub kviza, Nikolom Jelašom i Vinkom Vukovićem – Liskom, doznajemo da je 4. MTKkviz liga došla do samog kraja, preostaje se odigrati posljednje kolo, koje je na rasporedu 20. veljače u 19:30 sati u CB Ćakula.

Shodno tome, organizatori ovim putem pozivaju sve ekipe koje su sudjelovale u bilo kojem kolu ove sezone da dođu na završno natjecanje jer su za svaku ekipu pripremili zahvalnice i prigodne nagrade, a u timeoutu kviza biti će organiziran i mali domjenak.

Kao razlog ranijeg završetka ove kvizaške sezone naveli su obaveze prema pokladnom društvu i organizaciji maškarskih svečanosti, nakon čega slijedi nastavak kviza jer zaista postoji veliki interes.

Također, u razgovoru doznajemo da slijede neke moguće preinake u samoj organizaciji natjecanja. Moguće je da se neće igrati liga, nego epizoda po epizoda, o čemu ćemo vas svakako izvijestiti u narednim objavama. A za sada samo prenosimo zahvale svim sponzorima koji su uz njih bili svih dvanaest kola te Tabakeri i Ćakuli na gostoprimstvu.

GLAZBENO-SCENSKI SPEKTAKL

Ivan Vladimir pobjednik prvog izdanja Next festivala

Objavljeno prije

Večeras je u GKS-u održan glazbeno-scenski spektakl Next festival. Natjecanje je to mladih talentiranih pjevača, a na ovogodišnjem, prvom festivalu, među sedam natjecatelja pobjedu je odnio Ivan Vladimir.

Ostali natjecatelji po osvojenim bodovima su bili: Josipa Dropulić, Antea Jurković, Marta Sršen, Marija Previšić, Ana Medak i Aja Tagrid.

Donosimo galeriju, kao i videozapise pojedinih nastupa i proglašenja pobjednika.

Čestitamo pobjedniku i svim natjecateljima, a posebno organizatorima koji su omogućili da se jedan ovakav spektakl dogodi u Metkoviću.

IVAN VLADIMIR POBJEDNIK JE PRVOG NEXT FESTIVALA! Pogledajte video glasanja i proglašenja pobjednika!

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

NEXT festival – Ivan Vladimir – Pobjednik festivala!!!

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

NEXT festival – Ana Medak

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

NEXT festival – Josipa Dropulić

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

NEXT festival – Marta Sršen

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 septembre 2019

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije