Ostanimo u kontaktu

PRIMAKAO SE KRAJ 4. SEZONE MTKVIZA

Pozivaju se sve ekipe na sudjelovanje u posljednjem kolu jer slijede zahvalnice i nagrade uz prigodni domjenak

Objavljeno prije

Bliži se kraj još jedne sezone MTKviz lige. U razgovoru s organizatorima ovog najpoznatijeg metkovskog pub kviza, Nikolom Jelašom i Vinkom Vukovićem – Liskom, doznajemo da je 4. MTKkviz liga došla do samog kraja, preostaje se odigrati posljednje kolo, koje je na rasporedu 20. veljače u 19:30 sati u CB Ćakula.

Shodno tome, organizatori ovim putem pozivaju sve ekipe koje su sudjelovale u bilo kojem kolu ove sezone da dođu na završno natjecanje jer su za svaku ekipu pripremili zahvalnice i prigodne nagrade, a u timeoutu kviza biti će organiziran i mali domjenak.

Kao razlog ranijeg završetka ove kvizaške sezone naveli su obaveze prema pokladnom društvu i organizaciji maškarskih svečanosti, nakon čega slijedi nastavak kviza jer zaista postoji veliki interes.

Također, u razgovoru doznajemo da slijede neke moguće preinake u samoj organizaciji natjecanja. Moguće je da se neće igrati liga, nego epizoda po epizoda, o čemu ćemo vas svakako izvijestiti u narednim objavama. A za sada samo prenosimo zahvale svim sponzorima koji su uz njih bili svih dvanaest kola te Tabakeri i Ćakuli na gostoprimstvu.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

U tijeku su aktivnosti na zaštiti maloljetnih osoba

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik su tijekom noćnih sati prethodnih dana kontrolirali posluživanje i konzumiranje alkoholnih pića maloljetnicima na području Dubrovnika. Tijekom nadzora su u dva ugostiteljska objekta zatekli maloljetne osobe u konzumiranju alkohola, zbog čega su vlasnici ugostiteljskih objekata prekršajno sankcionirani sukladno Zakonu o ugostiteljskoj djelatnosti.

Ovakve aktivnosti policije provode se posljednjih nekoliko godina, a prema spomenutom Zakonu do sada je prekršajno sankcionirano 85 vlasnika ugostiteljskih objekata.
Osnovni cilj ove preventivno-represivne aktivnosti je zaštita mladih od neprihvatljivih i rizičnih čimbenika koji generiraju asocijalna i delikventna ponašanja s višestruko štetnim posljedicama.

Osim spomenutog, a s ciljem zaštite mladih, policija već nekoliko godina provodi projekt Zdrav za 5 kojim kroz edukaciju ne samo djece već i njihovih roditelja, ukazuje na štetnost konzumiranja alkohola, cigareta i narkotika.

Policija će i tijekom sljedećeg razdoblja nastaviti s navedenim aktivnostima, a težište aktivnosti će biti na mjestima gdje je do sada zabilježeno više prekršaja neprihvatljivog ponašanja.

Ovom prilikom pozivamo sve zaposlenike ugostiteljskih objekata, kioska, trgovina i kladionica da se pridržavaju zakonskih propisa kojima je regulirana zabrana pružanja usluga mlađim osobama, kao što su primjerice prodaja alkoholnih pića, duhanskih proizvoda, omogućavanje klađenja i sl.
Posebno pozivamo roditelje mlađih osoba da se upoznaju s društvenim životom svoje djece te da ih odgovorno nadziru i savjetuju o prihvatljivom ponašanju i na taj način zaštite od možebitnih neprihvatljivih aktivnosti.

PU Dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
SDP – Čestitka

Najčitanije