Ostanimo u kontaktu

UDRUGA GUSARICE METKOVIĆ

Poziv zainteresiranim ženama da se pridruže pripremama za idući Maraton lađa

Objavljeno prije

Udruga GUSARICE

Udruga Gusarice iz Metkovića poziva sve zainteresirane žene koje imaju želju veslati, odnosno sudjelovati na slijedećem Maratonu lađa, neka se jave predsjedniku Udruge Martinu Krstičeviću na 099 8283 771 ili tajnici Željani Musulin na 098 392 560. Pripreme se održavaju u teretani pod stručnim vodstvom.

Ako mislite da imate tjelesne predispozicije i sportski duh, idealna je prilika za besplatno korištenje teretane pod stručnim vodstvom.

4. KOLO ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Uvjerljiva pobjeda ekipe ‘IVO JE ODLEŽAO SVOJE’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga je prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

TABLICA ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije