Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Poziv za iskaz interesa za primanje usluga potpore za starije i osobe u nepovoljnom položaju

Objavljeno prije

Grad Metković objavljuje javni poziv te pruža mogućnost svim korisnicima tj. osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju za iskaz interesa za primanje usluga potpore i podrške osiguranu kroz provedbu projekta „Zaželi i ostvari“.

Poziv se objavljuje s ciljem prikupljanja podataka i utvrđivanja potreba osoba starije životne dobi i osoba u nepovoljnom položaju za primanje usluga potpore i podrške osigurane kroz provedbu projekta „Zaželi i ostvari“.

Prijaviti se mogu:

 1. Starije osobe
 2. Osobe u nepovoljnom položaju kojima je potrebna pomoć u kućanstvu
 3. Osobe s invaliditetom

Napomena: Osobe kojima je predmetna usluga potpore i podrške osigurana iz sredstava Državnog proračuna ili drugog javnog izvora, ne može biti korisnik potpore i podrške unutar projekta „Zaželi i ostvari“.

 Usluge koje će se pružati korisnicima:

 1. Pomoć u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova
 2. Pomoć pri održavanju osobne higijene
 3. Pomoć u pripremi obroka u kućanstvima korisnika
 4. Podrška korisnicima kroz razgovor i druženje, te uključivanje u društvo
 5. Pomoć i posredovanje u ostvarivanju različitih prava (dostava i plaćanje računa, dostava lijekova, namirnica, pomagala i slično).

 

Više informacija i kontakt:

 • Grad Metković, Stjepana Radića 1, Metković
 • Niko Bojbaša mag.oec., voditelj projekta „ Zaželi i ostvari“
 • TEL: 020/681-395, 091/6214008

E-mail: zazeliostvari@gmail.com

PREKO UČILICE DO ŽELJENOG FAKULTETA

Maturanti ostalo je još samo 10 dana do početka priprema u Učilici

Objavljeno prije

Dijeli nas još samo 10 dana do početka priprema za državnu maturu u prvom specijaliziranom centru Učilici. Pripreme iz svih predmeta počinju 1. veljače te se grupe formiraju redom za hrvatski, engleski, matematiku, fiziku, kemiju, biologiju, psihologiju te politiku i gospodarstvo.

Upisnici dolaze iz svih dijelova doline Neretve, a i šire, uključujući Ploče, Neum, Vrgorac, Makarsku, Čapljinu, Ljubuški, Opuzen i naravno Metković.

Pripreme će se odvijati subotama kroz cijelo drugo polugodište, od 1. veljače do 2. svibnja. Satnice i radni materijali usko specijaliziraju sve maturante za ispite državne mature i povećavaju šansu za upis na željeni fakultet.

Učilica, prof. Ante Dodik

Upisati se još stignete online prijavom u par klikova na stranici www.ucilica.eu ili direktno pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Iskoristite priliku te uz Učilicu upišite željeni fakultet.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije