FORMIRAJU SE VINSKE KARTE ZA NOVU SEZONU

Poziv vinarima i ugostiteljima na poslovni susret

Objavljeno 5. siječnja 2017. u kategorijama: Dubrovačko-neretvanska županija, News.

Poslovni susret vinara i ugostitelja 2016.

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA i ove godine organiziraju Poslovni susret za pripremu vinskih karti za sezonu 2017. te pozivaju vinare s područja naše županije te ugostitelje i hotelijere da se prijave za događanje koje se održava 19. siječnja 2017. (četvrtak), od 11 do 16 sati u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik (Babin kuk).

Ovaj susret, kao i prethodne dvije godine, organizira se s ciljem povezivanja vinara i ugostitelja u vrijeme kada se formiraju vinske karte za novu sezonu. Omogućuje direktnu prezentaciju vina potencijalnim novim kupcima te dogovaranje uvjete suradnje, a ugostiteljima je prilika da otkriju nova zanimljiva vina. Susret je zatvorenog tipa te nije dostupan za širu javnost kako bi se postigla ciljana atmosfera nesmetanog dogovora i fokusa na ostvarivanje poslovne suradnje.

Sudjelovanje na poslovnom susretu je bez naknade, a potrebno je samo prijaviti se na telefon 020 312 714 ili e-mail [email protected] i to: vinari najkasnije do 09. siječnja 2017. kako bi na vrijeme bili uvršteni u brošuru događanja, a prijave ugostitelja primaju se do 13. siječnja.

Vinari uz prijavu trebaju navesti: IME VINARIJE, KONTAKT (mob, tel, e-mail) te POPIS VINA, s oznakom berbe, koje će predstaviti. Više informacija na www.dunea.hr

Komentari