Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

USTANOVA ZA KULTURU I SPORT METKOVIĆ

Poziv ustanovama, udrugama i fizičkim osobama na usklađivanje s događajima Metkovskog ljeta 2020.

Objavljeno prije

Ustanova za kulturu i sport Metković, kao koordinator programa Metkovskoga ljeta 2020., još jednom poziva sve ustanove, udruge i fizičke osobe koje u razdoblju 26.6. – 15.8. 2020. namjeravaju organizirati svoje događanja da se jave putem e-maila gks@metkovic.hr radi usklađivanja s drugim događajima te izbjegavanja njihova preklapanja.

Isti će biti uvršteni na plakatu Metkovsko ljeto 2020.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

OVOGODIŠNJI UROD 40 TISUĆA TONA

Sastanak ministrice Vučković i župana Dobroslavića s gradonačelnicima iz doline Neretve i članovima Povjerenstva za mandarine

Objavljeno prije

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković i župan Nikola Dobroslavić održali su u Opuzenu sastanak s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom, gradonačelnikom Opuzena Ivanom Matagom i članovima Povjerenstva za mandarine.

Na sastanku je riječi bilo o ovogodišnjim procjenama uroda, koje iznose 40 tisuća tona, i Akcijskom planu suzbijanja sredozemne voćne muhe, a u sklopu sastanka lokalnim proizvođačima održana je prezentacija o prednostima udruživanja u proizvođačke organizacije, kao najbrži put do isplativijeg poslovanja.

‘Proizvođači mandarina, kao i svi hrvatski poljoprivrednici, djeluju u uvjetima dugotrajnih i višestrukih poremećaja, stoga će Ministarstvo poljoprivrede i ovom sektoru nastaviti pružati pomoć i po potrebi dodatno reagirati’, istaknula je ministrica Vučković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po završetku sastanka, ministrica i župan Dobroslavić obišli su nasade mandarina lokalnih proizvođača.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije