Ostanimo u kontaktu

PREZENTIRANI PROGRAMI STEPA

Poziv udrugama da usklade svoje statute

Objavljeno prije

DSC_1223

Program STEP, kojeg je uglavnom predstavio Slobodan Bobo Škelja, je educirajućeg sadržaja, a svrha mu je udrugama civilnog društava pokazati koji je ispravan put djelovanja, financijskog vođenja i pravnih izmjena koje su uslijedile usklađivanjem sa novim zakonom o udrugama. Posebno je naglašeno da se statuti moraju zakonski uskladiti do mjeseca listopada 2015., kako ne bi došlo do automatskog gašenje udruga iz registra. Predavanju su nazočil predstavnici udruga iz Metkovića.

Nakon toga kolegice iz udruge Chrobatia i Dubrovačka naranča održali  predavanje na temu „Zapošljavanje i samozapošljavanje putem projekata financiranih iz nacionalnih fondova“ i „Mogućnosti financiranja iz Europskog socijalnog fonda“ u sklopu projekta E-DUTEKA.

Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije