PROJEKT PREKOGRANIČNE SURADNJE

Poziv poljoprivrednim proizvođačima, ugostiteljima i hotelijerima na susret pred novu turističku sezonu

Objavljeno 30. siječnja 2017. u kategorijama: Gospodarstvo, Neretva, News, Poljoprivreda.

Dolina Neretve

Grad Dubrovnik i Razvojna agencija grada Dubrovnika DURA d.o.o organiziraju susret poljoprivrednih proizvođača, ugostitelja i hotelijera 13. veljače 2017., od 13 do 16 sati u hotelu Adria.

Susret se organizira s ciljem povezivanja proizvođača i ugostitelja u vrijeme kada se formiraju jelovnici za nadolazeću sezonu. Ovim putem omogućuje se direktni kontakt proizvođača i potencijalnih kupaca.

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači te ugostitelji i hotelijeri da se prijave na susret telefonom na 020 640 275 ili e-mailom [email protected] najkasnije do 9. veljače 2017.

Uz prijavu treba navesti: IME I PREZIME/NAZIV SUBJEKTA, KONTAKT (mob, tel, e-mail). Sudjelovanje na susretu je bez naknade.

Događaj je dio je projekta AGROBIZNIS – oplemenjivanje poljoprivredne baštine u prekograničnoj Dubrovačko-hercegovačkoj regiji koji za cilj ima uspostaviti stalnu komunikaciju između poljoprivrednih proizvođača i konzumenata poljoprivrednih proizvoda. Kako bi se ovaj cilj ostvario, Europska unija kroz instrument za pretpristupnu pomoć (IPA) u okviru Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007 – 2013. financira dvogodišnji projekt s oko 350.000 eura. Zahvaljujući ovim sredstvima kroz projekat se radi na jačanju unutarnjih kapaciteta u obje regije i podizanju svijesti o postojećim vrijednostima tradicionalnih i autohtonih proizvoda.

Komentari