Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO

Poziv na radionicu ‘Računovodstveni okviri za paušalni obrt’ u Metkoviću

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatnu  radionicu „Računovodstveni okviri za paušalni obrt“ koja će se održati 24. lipnja 2021. s početkom u 10:00 sati u prostorijama Učilišta Mijoč (Ul. kralja Zvonimira 5, Metković).

Radionica je namijenjena svim obrtnicima koji porez na dohodak utvrđuju u paušalnom iznosu. Cilj radionice je predstaviti prava i obveze iz važećih poreznih propisa o paušalnom oporezivanju te polaznike nastojati osposobiti za samostalno vođenje poslovnih knjiga i sastavljanje godišnjih izvještaja.

Na radionici će se predstaviti i mogućnost besplatnog korištenja web-alata putem kojeg će obrtnici paušalisti moći pristupiti programskom rješenju za samostalno vođenje poslovnih knjiga.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

– poveznice: https://forms.gle/G7PYmX15KjdYvBCN8
– e-maila: dcp@dcp.hr,
– ili telefona: 020/418-401.

Radionica će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

Radionica se organizira u sklopu projekta „Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova“ prijavljenog putem natječaja „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

UPISI U SVEZNALICI U PUNOM JEKU

Matura u NOVOM ruhu – Veliki izazovi pred ovom generacijom

Objavljeno prije

Od 1. prosinca maturanti preko postani-student.hr mogu prijaviti ispite državne mature, tj. predmete i razine koje će polagati na maturi.

No, veliki izazovi čekaju ovu generaciju maturanata. Naime, ovo je prva generacija koja polaže državnu maturu u novom formatu nedavno implementirane reforme ‘Škole za život’.

Tako da su maturanti pomalo zbunjeni što mogu očekivati u usporedbi sa prošlogodišnjim maturama. Također, realno je pitanje koliko znanja su uopće usvojili u ove dvije nesretne i neizvjesne ‘online’ godine uvjetovane korona krizom.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na sreću po naše maturante, specijalizirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu – Sveznalica je nadomak ruke, tu u našem gradu. Kako doznajemo, upisi u Sveznalici su u punom jeku i traži se mjesto više, a same pripreme za maturu u Sveznalici počinju u siječnju i trajat će kroz cijelo drugo polugodište.

Iskoristite priliku, upišite se na vrijeme i savladajte sve izazove do željenog fakulteta!

Zauzeti mjesto na pripremama možete upisom na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije