Ostanimo u kontaktu

DRUŠTVO NERETVANA

Poziv na petu Noć Neretvana i prijatelja u Splitu

Objavljeno prije

Drage Neretvanke i Neretvani, prijatelji Neretvanskog kraja, običaja, ljudi i tradicije!

Pozivamo Vas na petu Noć Neretvana i prijatelja koja će se održati u subotu, 26. listopada 2019.g. u hotelu Le Meridien Lav.

Uz bogate neretvanske delicije, vrhunska vina neretvanskih vinara i bogat zabavni program provedite još jednu nezaboravnu večer.

Za sve informacije oko ulaznica i ostalih detalja možete kontaktirati na drustvoneretvanast@gmail.com odnosno na broj 099/457 8398.

Marijo Popović, mag.iur.

Tajnik Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu

GKS METKOVIĆ - PONEDJELJAK, 30. OŽUJKA

Crveni križ Metković poziva na Akciju dobrovoljnog darivanja krvi

Objavljeno prije

Poštovani darivatelji krvi, najavljena akcija dobrovoljnog darivanja krvi za ponedjeljak, 30. ožujka 2020 godine u GKS-u Metković, od 09:00 do 12:30 sati, odvijat će se po uputama stožera za Civilne zaštite i odjela za transfuzijsku medicinu OB Dubrovnik

OB DUBROVNIK – ODJEL ZA TRANSFUZIJSKU MEDICINU
DAVATELJI KOJI IMAJU POVEĆANI RIZIK NA covid-19 INFEKCIJU TRBAJU SE SAMO ISKLJUČITI IZ DARIVANJA KRVI U OVOM TRENUTKU

RIZIČNI DAVATELJI SU:

  1. Osobe koje imaju ili su imale neke od simptoma infektivne bolesti ili ih ima neko u bliskoj obitelji (POVIŠENA TJELESNA TEMPERATURA, simptomi od strane gornjih dišnih organa – KAŠALJ, GRLOBOLJA, OTEŽANO DISANJE, KRATKI DAH, UMOR) u zadnjih 21 dana
  2. Osobe koje su bile u zadnja 4 tjedna u izravnom kontaktu s osobama kojima je potvrđena infekcija virusom COVID-19 ili postoji opasnost ( rizični su za COVID-19)
  3. Putovali ste / boravili izvan Hrvatske u zadnjih mjesec dana
  4. Bili ste u kontaktu sa osobama koje su putovale izvan Hrvatske u zadnja 4 tjedna ili su putovali izvan naše Županije u zadnjih 3 tjedna.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije