RADIONICA: KAKO ORGANIZIRATI DOGAĐAJ?

Poziv na drugu u nizu radionica iz projekta AKTIVA-POZITIVA!

Objavljeno 5. travnja 2017. u kategorijama: Metković, News.

Radionica, Udruga DOBRA

U subotu, 8. travnja 2017.godine, održat će se druga u nizu radionica iz projekta AKTIVA-POZITIVA! koju provodi Udruga DOBRA. Radionica pod nazivom Kako organizirati događaj? upoznati će sve zainteresirane s informacijama potrebnim za organizaciju manifestacija, događaja i sl. .

Predavanje će voditi volonteri udruge DOBRA koji su imali iskustva sa organizacijom događanja, manifestacija i sl. aktivnosti. Na radionici sudionici će imati priliku steći nove vještine i znanja o planiranju proračuna događanja, planiranju promocije i na koji način surađivati s dionicima koji su im potrebni za realizaciju događanja. Također će imati priliku steći informacije o načinu izrade financijskog i investicijskog plana, te će im biti predstavljeni primjeri dobre prakse. Ova radionica će se sastojati od teorijskog dijela i prakse.

Radionica će se održati u prostorijama Volonterskog centra s početkom u 10 sati.

Ovaj projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi se u partnerstvu s gradom Metković, Srednjom poljoprivrednom i tehničkom školom Opuzen i Centrom za socijalnu skrb Metković.

Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u radionicu!

Metković
Volonterski centar, Ante Starčevića 5
8.travnja 2017.godine

Program rada

10.00 – 10.10h Registracija sudionika
10.10 – 10.30h Definiranje pojmova potrebnih za organizaciju događanja
10.30 – 11.00h Predstavljanje primjera dobre prakse
11.00 – 11.15h Rasprava
11.15 – 11.45h Rad u grupama
11.45 – 12.00h Evaluacija radionice

Komentari