DUNEA

Poziv mladima na prijavu prakse u Bruxellesu

Objavljeno 18. rujna 2015. u kategorijama: Dubrovačko-neretvanska županija, Europa, News.

DUNEA - Prijave za praksu u Bruxellesu

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA pozivaju mlade s područja naše županije da se prijave za praksu u Bruxellesu.  Prijave su otvorene do 6. listopada. Sve potrebne informacije i linkovi mogu se pronaći na stranicama DUNEA-e, DNŽ i Ureda u Bruxellesu, kao i na internet stranici www.ybbregions.eu.org.

Zainteresirani se trebaju prvo registrirati na službenoj stranici i popuniti sve tražene podatke jer će se pozivi za sudjelovanje slati prema iskazanom interesu.

Naime, Županija dubrovačko-neretvanska partner je u projektu ”Regije u Bruxellesu za mlade”, koji je nastao u suradnji s regijom Abruzzo (Italija), Lubuskim vojvodstvom (Poljska) i Prešovskim krajem (Slovačka), odobren i sufinanciran od strane Europske Komisije kao dio programa “Mladi na djelu”. Projekt je, s hrvatske strane, pripremala Regionalna razvojna agencija DUNEA.

Korisnici ovog izvanrednog iskustva učenja bit će, za aktivnost transnacionalne razmjene mladih, izabrani među mladima u dobi od 18 do 25 godina. Odabranim kandidatima bit će pokriveni troškovi smještaja, džeparca kao i putni troškovi.

DUNEA - Prijave za praksu u Bruxellesu

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari