Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Poziv građanima za podnošenje prijedloga komunalnih projekata za izradu proračuna Grada Metkovića 2019. godinu i projekcija proračuna za 2020. godinu i 2021. godinu

Objavljeno prije

Gradska uprava Metković

Pozivamo građane Grada Metkovića da podnesu prijedloge za uređenje i održavanje objekata komunalne infrastrukture u svrhu izrade Prijedloga plana komunalnih prioriteta za 2019. godinu.

Predlagati se mogu manji komunalni zahvati kao: izgradnja nogostupa, postavljanje javne rasvjete, izgradnja i uređenje dječjih igrališta, uređenje nerazvrstanih cesta, uređenje šetnica, uređenje parkirališta, uređenje zelenih površina, uređenje prometne signalizacije, postavljanje klupa.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prijedloge je moguće dostaviti u Gradsku upravu Grada Metkovića elektroničkom poštom na e- mail adresu grad@metkovic.hr te osobno ili poštom na adresu Grada Metkovića, Stjepana Radića 1, 20350 Metković.

Prijedlozi se zaprimaju zaključno s 13. listopada 2018. godine, a prijedlozi moraju sadržavati naziv projekta za koji bi htjeli da se realizira u 2019. godini i kratki opis.

GRADONAČELNIK

Dalibor Milan v.r.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije