Ostanimo u kontaktu

SAZNAJTE KOLIKI JE VAŠ KRVNI TLAK

Povodom Svjetskog dana srca Ljekarna Draženović organizira javnozdravstvenu akciju

Objavljeno prije

Svjetski dan srca 2017 plakat

U Ljekarni Draženović se kontinuirano trudimo pružiti najbolju moguću ljekarničku skrb svojim pacijentima i posjetiteljima, a jedno od područja na kojem djelujemo svakako je javno zdravlje.

Povodom Svjetskog dana srca, 29. rujna 2017. godine, ljekarnički tim Ljekarne Draženović organizira javnozdravstvenu akciju s ciljem podizanja svijesti o važnosti zdravlja srca.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Svjetska federacija srca (World Heart Federation) obilježava ovaj dan na globalnoj razini, a Ljekarna Draženović će podržati tu inicijativu i donijeti dašak svjetskih događanja i u našu neretvansku sredinu.

Krvožilne bolesti, koje uključuju bolesti srca i moždani udar, prvi su uzrok smrti ili ubojice broj 1 u svijetu. Svake godine odgovorne su za 17,5 milijuna preranih smrti, a očekuje se da će se broj popeti na 23 milijuna smrti do 2030. godine.

Dobra vijest je da se veliki broj tih smrti može spriječiti sa malim dnevnim promjenama.

Visoki krvni tlak je najveći faktor rizika za krvožilne bolesti, a zovemo ga “tihi ubojica” jer obično ne pokazuje znakove upozorenja ili simptome pa veliki broj ljudi niti ne zna da ga ima.

Stoga Vas pozivamo da nas posjetite u svim ljekarnama Draženović u Metkoviću i Pločama u petak, 29. rujna 2017.godine, od 9 do 11 sati kako biste saznali koliki je Vaš krvni tlak i što možete učiniti da Vaše srce bude zdravije.

Osim edukacije i savjetovanja pripremili smo Vam i dodatne pogodnosti.

Ljekarnički tim ljekarne Draženović,
Vama na usluzi

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije