Ostanimo u kontaktu

BLAGDAN SVIH SVETIH I DUŠNI DAN

Povodom očekivano povećanog prometa policija najavila pojačan angažman

Objavljeno prije

Policija

U prigodi obilježavanja blagdana Dana Svih svetih i Dušnog dana, brojni će građani tradicionalnim vjerskim i obiteljskim običajima u znak sjećanja na umrle i poginule, posjetiti groblja svojih bližnjih zbog čega se u narednim danima očekuje povećan promet vozila i kretanja građana.

Najveće gužve očekuju na prilaznim prometnicama groblja, pa će policijski službenici pojačati angažman u tim područjima kako bi obilježavanje ovih blagdana proteklo što je moguće sigurnije i kako bi se osigurala maksimalna protočnost u prometu. Osobito će se ciljano postupati  prema sudionicima koji ometaju normalni prometni tok ili grubo krše prometne propise.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policija poziva na povećan oprez, dosljedno poštivanje prometnih propisa i međusobno tolerantno ponašanje kako bi pridonijeli da dan štovanja na mrtve prođe dostojanstveno i u miru.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije