Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

FESTIVAL DUHOVNE GLAZBE

Povodom Framasonga u Metković stiže 100 framaša iz raznih dijelova Dalmacije i BiH

Objavljeno prije

144565

U nadolazećem vikendu u naš Metković dolazi 100 framaša iz raznih dijelova Dalmacije ali i Bosne i Hercegovine što Framasong čini internacionalnim festivalom. Za trodnevni program ispunjen molitvom, druženjem i zabavom pobrinuli su se metkovski framaši.

U petak, 7. prosinca bit će upoznavanje i druženje s pridošlim framašima te razgledavanje ‘Ledene bajke na Neretvi‘.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Subota, 8. prosinca fra Ante Bešlić održat će predavanje, nakon čega slijedi rad po grupama a na samom kraju dana u 19 sati u Gradskom kulturnom središtu održat će se, po drugi put, Framasong – festival duhovne glazbe. Natjecat će se frama Drniš, Metković, Podbablje, Sinj, Split -Gospe od Pojišana te frama Gradići iz Bosne i Hercegovine. Kako bi na pozornici prošlo sve kako treba zadužen je Acervatio zajedno s Lukom Grgićem a kroz program će nas voditi Marta Gabrić i Marin Talajić. Cijelu večer će nam uljepšati gosti: Ivan Vidović, zbor Mihovil i fra Marin Karačić. Ulaz je slobodan.

U nedjelju, 9. prosinca slijedi ono što je za naše framaše najbitnije, a to su obećanja. Njima se framaši obvezuju da će narednih godinu dana živjeti u franjevačkom duhu. Obred će se održati za vrijeme svete mise u 11 sati u crkvi sv. Ilije.

– Kako bi cijeli vikend prošao u najboljem redu zaslužni su i naši donatori: Grad Metković, Župa sv. Ilije, Dubrovačko-neretvanska županija i autoškola Žabac, na čemu im se srdačno zahvaljujemo, – ističu naši framaši.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije