Ostanimo u kontaktu

2. MEDIJSKI DANI

Povodom Dana mladih u OŠ Stjepana Radića održane radionice ‘Mediji naši svagdašnji’

Objavljeno prije

Mediji naši svagdašnji - OŠ Stjepana Radića

U sklopu Školskog preventivnog programa i projekta Mediji naši svagdašnji u Osnovnoj školi Stjepana Radića prigodnim radionicama obilježena je druga po redu manifestacija Medijski dani, koja se provodi povodom Svjetskog dana mladih. Radionice su sadržavale interaktivna edukativna predavanja za učenike, roditelje i učitelje, a održali su se uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Izvoditelji projekta su i ovaj put bili volonteri Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu iz Zagreba – studenti komunikologije i novinarstva te magistre i magistri struke. Koordinatorice projekta bile su Nikolina Vugdelija, prof. i Ines Vukoja, prof., koje su učenicima naglasile važnost medija u današnjem modernom društvu, kao i prednosti, ali i nedostatke društvenih mreža kojima se mladi služe. Danas se često zna dogoditi da su djeca informatički pismenija od roditelja, zbog toga je važno da se roditelji educiraju o opasnostima dijeljenja naših privatnih informacija, slika te njihove dostupnosti i moguće zloupotrebe, te je zbog toga važno sve ih pravovremeno zaštititi.

Medijski dani su provedeni pod nadzorom prof. dr. sc. Danijela Labaša i doc. dr. sc. Igora Kanižaja.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije