Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

UOSI 'PRIJATELJ'

Potpisani ugovori o donacijama sa Zavodom za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom

Objavljeno prije

Zavod za vještačenje, Foto - Facebook -UOSI Prijatelj (8)

O ovom smo obavještavali nedavno, ali nije viška ako se ponovi i danas. Prekjučer su gospodin Nikola Popovac u ime Prijateljice – socijalne zadruge i moja malenkost Ante Puljević Antiša u ime UOSI Prijatelj u Zagrebu u Zavodu za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom sa gospođom Damirom Benc, ravnateljicom Zavoda potpisali ugovore za donaciju sredstava odobrenih po natječaju.

Sredstva su namijenjena kupnji stolarske kombinirke, stroja za graviranje i pripadajuće opreme, uz obavezu dobitnika donacije na zapošljavanje određenog broja osoba s invaliditetom. Potpisivanju Ugovora bili su nazočni ministar rada i mirovinskog sustava gospodin Marko Pavić, zamjenica u ministarstvu rada i mirovinskog sustava gospođa Katarina Ivanković Knežević, saborska zastupnica gospođa Ljubica Lukačić, predsjednik UO Zavoda vojvoda Sinjski gospodin Ante Vučić, ravnatelj HZZ-a gospodin Ante Lončar i mnogi drugi uzvanici.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ovom prilikom Zavod je za 41 projekt odobrio 28 000 000 kuna. U uvodnim i pozdravnom obraćanju prisutnima najavljene su nove donacije u svrhu inovativnog zapošljavanja osoba s invaliditetom.

UOSI Prijatelj

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije