Ostanimo u kontaktu

INTERPRETACIJSKO EDUKACIJSKI ISTRAZIVAČKI CENTAR U NOVIM SELIMA

Potpisan ugovor za izradu projektne dokumentacije vrijedan 900 tisuća kuna

Objavljeno prije

U Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost danas je potpisan Ugovor o financiranju izrade projektno-tehničke dokumentacije za interpretacijsko-edukacijski-istraživački centar zaštićenih prirodnih vrijednosti doline Neretve.

Ugovor vrijedan čak 900 tisuća kuna potpisali su Siniša Kukić, direktor Fonda i Marijana Milas, ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije. Događanju su nazočili i Nikola Dobroslavić, dubrovačko-neretvanski župan te Nikola Krstičević, načelnik Općina Kula Norinska u kojoj će se zapuštena zgrada stare škole u Novim Selima potpuno rekonstruirati i opremiti za svoju novu namjenu.

Više na linku Fonda: https://www.fzoeu.hr/…/900-tisuca-kuna-za-projekt…/8697

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

CENTAR ZA KARIJERE MLADIH

Savjetnica župana Žaklina Marević na otvorenju EXPO smotre visokoobrazovnih institucija

Objavljeno prije

Savjetnica župana Žaklina Marević nazočila je u ponedjeljak u Dubrovniku EXPO smotri visokoobrazovnih institucija u sklopu koje će srednjoškolci iz Dubrovačko- neretvanske županije kao i njihovi vršnjaci iz Splitsko – dalmatinske županije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine dobiti priliku upoznati se s brojnim visokoobrazovnim institucijama, tvrtkama i drugim sudionicima, a sve kako bi se što bolje pripremili za tržište rada.

Savjetnica Marević ovom je prilikom istaknula kako je raduje što su, uz dubrovačke, na događaj stigli i učenici iz drugih županija, ali i zemalja.

”Ova suradnja znači puno svima nama, posebno mladima za razvijanje što bolje i kvalitetnije budućnosti”, napomenula je ona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Više od 1500 maturanata kroz dva dana imat će priliku upoznati se s programima Visokog učilišta Algebra, RIT Croatia, Zagrebačke škole ekonomije i managementa, Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Dubrovniku, University Collegea Aspira, Sveučilišta VERN’, Hrvatskog katoličkog sveučilište, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Prirodoslovno – matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagreb, Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Učilišta Profokus.

Srednjoškolcima će se u formi izlagača i panelista predstaviti i Predstavništvo Europske komisije u RH, a naglasak će staviti na Konferenciju o budućnosti Europe i programe za mlade.

Smotra se održava u organizaciji Centra za karijere mladih Dubrovnik.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije