Ostanimo u kontaktu

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Potpisan ugovor o bespovratnim sredstvima za specijalizaciju radiologa vrijedan 1.192.444 kune

Objavljeno prije

Dom zdravlja MetkovićMinistarstvo zdravstva danas je u Zagrebu organiziralo Svečanost uručivanja prvih Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za uspješne prijavitelje na Poziv na dostavu projektnih prijedloga Specijalističko usavršavanje doktora medicine u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali za razdoblje 2014. – 2020. te je među njima i ugovor s Domom zdravlja Metković vrijedan 1.192.444,00 kuna za specijalističko usavršavanje dr. Nikole Tošića na području kliničke radiologije.

Dom zdravlja Metković više od 30 godina svojim pacijentima pruža usluge iz radiologije te u ovoj djelatnosti ima zaposlenog doktora medicine, specijalistu radiologa koji za 5 godina stječe uvjete za starosnu mirovinu. Projektom se financira specijalističko usavršavanje za još jednog liječnika kako bi se kvalitetna skrb na području radiologije u Metkoviću i nastavila.

Ugovorima se osiguralo 74 milijuna kuna bespovratnih sredstava za 17 domova zdravlja i zavoda za hitnu medicinu jedinica područne (regionalne) samouprave te obuhvaćaju financiranje 82 specijalizanta na primarnoj razini zdravstvene zaštite.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Potpisnici trilateralnih Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava su ministar zdravstva, prof.dr.sc. Milan Kujundžić, dr.med., ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ante Lončar, dipl.iur. te ravnatelji/ice domova zdravlja i zavoda za hitnu medicinu čiji su projektni prijedlozi uspješno prošli sve faze postupka dodjele bespovratnih sredstava.

Svečanosti su prisustvovali i mr.sc. Marko Pavić, ministar rada i mirovinskoga sustava,  Radimir Čačić, župan Varaždinske županije, mr. Darko Milinović, dr. med., župan Ličko-senjske županije, Bojana Hribljan, prof., zamjenica župana Bjelovarsko-bilogorske županije, Nadica Žužak,  dipl.ing.agr., zamjenica župana Zagrebačke županije, Šime Mršić, zamjenik župana Zadarske županije i dr. sc. Vjekoslav Jeleč, dr. med., pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije