Ostanimo u kontaktu

VRIJEDNA DONACIJA LJETNOM KINU

Potaknut nedavnim vandalskim činom Mislav Majić ljetnoj pozornici donirao sustav video nadzora

Objavljeno prije

Mislav Majić, vlasnik tvrtke Gazvon security d.o.o., potaknut nedavnim vandalskim činom u kojem je stradalo veliko projekcijsko platno na Ljetnoj sceni GKS-a, donirao je Ustanovi za kulturu i sport vrijednu opremu.

Riječ je o sustavu od desetak nadzornih kamera te sustavu protuprovalne zaštite, o čemu je prošloga petka u Metkoviću sklopljen ugovor. Ravnateljica UKS-a Zrinka Mijoč ovim putem uime djelatnika Ustanove te svih građana zahvaljuje g. Majiću na vrijednoj donaciji.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Sedam novih osoba pozitivnih na koronavirus u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije izvijestio je jutros da su u našoj županiji sedam novih osoba pozitivnih na korona virus te ukupna brojka zaraženi sada iznosi 50.

Riječ je o osobama iz obitelji već prije zaraženih osoba sa područja Konavala i Dubrovnika. Ukupno je obrađeno 315 kontakata.

Hospitalizirano je 14 pozitivnih pacijenata, tri pacijenta su prethodno prebačena u respiratorni centar KBC-a Split i njihovo stanje je teško, ali i dalje stabilno. Izliječene su dvije osobe.

Ukupno je za Zagreb poslan 401 uzorak. Tijekom jučerašnjeg dana na analizu je poslano 70 uzoraka, 7 ih je pozitivno. Na kućnom liječenju u izolaciji je 31 osoba pozitivnih na COVID-19.

U posljednja 24 sata utvrđena su dva kršenja mjere samoizolacije.

Podsjećamo kako su Hrvatska psihološka komora i Hrvatsko psihološko društvo osigurali telefonsku liniju za sve kojima u ovoj situaciji treba psihološka pomoć. Kontakt telefon za našu županiju je 091 544 44 33.

U Republici Hrvatskoj trenutno je evidentirana 1011 zaraženih osoba. 48 je novozaraženih, a s današnjim danom izliječene su 88 osobe. Umrlo je 7 osoba.

Pratite Metković NEWS uskoro donosimo opširnije izvješće.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije