Ostanimo u kontaktu

NAZIRE SE VIZURA NOVOG PRIJELAZA

Postavljeni prvi stupovi na graničnom prijelazu Metković

Objavljeno prije

Međunarodni granični prijelaz Metković

Kao da smo jučer pisali o buci strojeva i početku radova na izgradnji novog međunarodnog cestovnog graničnog prijelaza Metković. Graničnog prijelaza koji u Metkoviću čuva vrata Schengena i koji će kada bude u funkciji, s obzirom da je sadašnji granični prijelaz na samom izlazu iz Grada, oko 500 metara dalje, zauvijek promijeniti navike stanovništva tog dijela Grada.

Danas smo posjetili gradilište. Ukopavanje u brdo je završeno, radi se izravnavajući sloj, podignuti su i prvi stupovi. U razgovoru s izvođačima saznali smo da izgradnja ide prema redovnom planu, s obzirom na kašnjenje početka radova zbog iseljenja bivših vlasnika, istaknuli su kako će ipak granični prijelaz zasjati u listopadu 2016. kada je to i planirano.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije