Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

GRADSKO KULTURNO SREDIŠTE

Postavljene nove stolice na katu kazališne dvorane GKS-a

Objavljeno prije

Završeni su radovi na projektu kupnje i ugradnje novih kazališnih stolica na katu kazališne dvorane Gradskoga kulturnog središta Metković.

U sklopu radova uklonjene su postojeće stolice, sanirana je drvena podloga na koju je ugrađena nova LED rasvjeta te su kupljene i postavljene nove stolice. Ukupna vrijednost projekta je oko 500 tisuća kuna, a financiran je sredstvima Ministarstva kulture i medija RH te Grada Metkovića.

– Projekt je nastavak ulaganja u kulturne objekte kojima upravlja Ustanova za kulturu i sport Metković, a kojim su stolice na katu kazališne dvorane GKS-a promijenjene po prvi put otkako su 1977. godine postavljene, – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KOTIGA BIO 'BRŽI' DO 122.500,00 kn

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala na kvizu ‘Potjera’

Objavljeno prije

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala je na popularnom kvizu ‘Potjera’ koji se u četvrtak emitirala na HRT-u.

Kristina je pokazala odlično znanje u individualnom dvoboju s lovcem Deanom Kotigom te se plasirala u završnu potjeru, u kojoj njezina ekipa, nažalost, nije uspjela osvojiti iznos od 122.500,00 kn.

Inače, Kristina ima 24 godine i studentica je ekonomije na Sveučilištu u Splitu. U slobodno vrijeme bavi se planinarenjem te rukometom, a i redovna je sudionica lokalnih pub kvizova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo joj na pokazanome znanju te joj želimo što skoriji povratak na ‘Potjeru’.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije