Ostanimo u kontaktu

NOVA OPREMA ZA NOGOMETNE KLUBOVE

Postavljen novi stadionski semafor za ONK Metković

Objavljeno prije

Stadionski semafor vanjskih dimenzija 2 x 2 m s logotipom i grbom kluba postavljen je na igralište ONK Metkovića. Isti takav semafor protekloga tjedna je postavljen i na Neretvino igralište Iza Vage. Ukupna vrijednost nabave oba semafora iznosi 24 tisuće kuna.

Podsjetimo kako je protekloga tjedna na Neretvino igralište, osim semafora, postavljeno i 250 stadionskih stolica na istočnoj tribini. Uskoro će biti sanirane i još dvije svlačionice na istome igralištu, nakon što su već ranije sanirane po dvije svlačionice na oba igrališta.

Izvor financiranja svih ovih vrijednih ulaganja je Grad Metković i manjim dijelom Ustanova.

RUSKI GIGANT DOLAZI U SUSJEDSTVO

Gazprom preuzima četiri benzinske pumpe OKTAN

Objavljeno prije

Konkurencijsko vijeće Bosne i Hercegovine je zaprimilo prijavu koncentracije podnesenu od strane privrednog subjekta ‘G-Petrol d.o.o.’ Sarajevo (GAZPROM), koja se odnosi na preuzimanje četiri benzinske pumpe.

Riječ je o OKTAN benzinskim pumpama u Doljanima i Gabela Polju u čapljinskoj općini te Veljaci u općini Ljubuški i pumpi Grude u istoimenoj općini.

Predmetna koncentracija, prema podacima iz prijave, će imati učinak na relevantnom tržištu trgovine na malo motornim gorivima u specijaliziranim prodavnicama, na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

‘G-Petrol’ je dio ruskog giganta Gazprom koji po vrijednosti među 10 firmi u svijetu a kao energetska kompanija je prva.

Najveci je proizvođač zemnog plina u svijetu, a većinski vlasnik je Ruska federacija.

.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije