Ostanimo u kontaktu

VOLONTERSKI CENTAR DOBRA

Postanite volonter i uključite se u volontersku akciju ‘Kava za starije’

Objavljeno prije

Ruke

Volonterski centar Dobra u suradnji s Domom za starije i nemoćne osobe i tjelesno ili mentalno oštećene osobe iz Metkovića organizira volontersku akciju Kava za starije.

Zadaća volontera bilo bi druženje sa starijim osobama, u svrhu njihove socijalizacije i kreativnijeg provođenja slobodnog vremena.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane volontere koji se žele uključiti u akciju i saznati detaljnije informacije, da se jave u prostorije Volonterskog centra Dobra svaki radni dan od 9:00-16:00 ili u inbox istoimene stranice.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije