Ostanimo u kontaktu

DUBROVAČKOM REKTORU OTPJEVALA 'VILO MOJA'

Poslušajte kako poznata Cocina pjesma zvuči na kineskom

Objavljeno prije

Predstavnici Kineske akademije društvenih znanosti u srijedu su posjetili Sveučilište u Dubrovniku. Nakon sastanka s upravom i djelatnicima na kojem je bilo riječ o suradnji na različitim područjima znanosti i visokog obrazovanja, jedna od predstavnica Kineske akademije, oduševila je svoje domaćine.

U društvu rektora Nikše Buruma zapjevala je poznatu Cocinu pjesmu “Vilo moja” na hrvatskom, a zatim i na kineskom jeziku. Kako to zvuči poslušajte u videu:

Predivan završetak sastanka delegacije Kineske akademije društvenih znanosti i uprave i zaposlenika Sveučilišta!#otvaramokampusukini 😄 #semperprimussempermelior #uniduchina #dubrovnik

Publiée par Sveučilište u Dubrovniku sur Mercredi 10 avril 2019

Izvor: dalmacijadanas.hr

ZAMOLBA VLASNICIMA VOZILA

Ne parkirajte vozila u ulicama kuda prolazi Tjelovska procesija

Objavljeno prije

Molimo vlasnike vozila u gradu Metkoviću koji svoja vozila parkiraju u ulicama Vladimira Nazora, Paške Baburice, Oca Ante Gabrića i Ante Starčevića (od Trga do starog kina) da u četvrtak 20. lipnja 2019. godine, na blagdan Tijelova, u vremenu od 17,00 do 22,00 sata ne ostavljaju svoja vozila u gore navedenim ulicama, radi nesmetanog i dostojanstvenog prolaska Tjelovske procesije u Župi svetog Ilije.

Također, molimo vlasnike vozila u gradu Metkoviću koji svoja vozila parkiraju u ulicama Zagrebačka (od križanja s Ulicom Alojzija Stepinca do križanja s ulicom Put Narone), Put Narone (od trafostanice do Dodiga), Zrinskih i Frankopana (od Dodiga do križanja s ulicom Alojzija Stepinca) i u ulici Alojzija Stepinca da u četvrtak 20. lipnja 2019. godine, na blagdan Tijelova, u vremenu od 17,00 do 22,00 sata ne ostavljaju svoja vozila u gore navedenim ulicama, radi nesmetanog i dostojanstvenog prolaska Tijelovske procesije u Župi svetog Nikole.

Za vrijeme procesija u gore navedenim ulicama uspostavit će se privremena regulacija prometa.

S poštovanjem,
GRAD METKOVIĆ

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije