Ostanimo u kontaktu

24. OBLJETNICA 72. BOJNE VOJNE POLICIJE

Veterani vojne policije DNŽ obilježili godišnjicu osnutka 72. bojne

Objavljeno prije

Udruga Veterana vojne policije DNŽ

U subotu 12. prosinca delegacija Udruge vojne policije DNŽ na čelu, sa predsjednikom Milenkom Peharom – Mekom sudjelovala je na proslavi osnutka 72. bojne, koja ove godine slavi 24. godinu osnivanja. To je bila prigoda susresti suborce, položiti vijence i upaliti svijeće za one koji su izgubili život, braneći našu domovinu.

Inače 72-ga bojna Vojne policije, formirana je 13. prosinca 1991. godine. Kroz nju je tijekom Domovinskog rata prošlo više od dvije i pol tisuće branitelja. Puna formacija 1995. godine iznosila je 1045 pripadnika. 64 branitelja su ranjena, a 12 ih je poginulo. Za njih, ali i sve poginule hrvatske branitelje, u crkvi Gospe Velikog krsnog zavjeta služena je misa, a zatim su na središnjem kninskom trgu vijence položila brojna izasalanstva, a među njima i izaslanik predsjednice RH.

Također, danas u sklopu akcije dobrovoljnog darivanja krvi, u organizaciji Crvenog križa, veterani vojne policije DNŽ su dobrovoljno darivali krv.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije