Ostanimo u kontaktu

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Posjet škole – partnera Gimnaziji Metković

Objavljeno prije

Gimnazija Metković

U sklopu suradnje na eTwinning projektu Es war einmal eine Kindheit ili Bilo jednom jedno djetinjstvo gimnazija iz Njemačke Theodor-Heuss-Gymnasium iz Recklinghausena i naša Gimnazija Metković došle su na ideju sklopiti dugoročnu suradnju i partnerstvo.

Kako bi tu suradnju što kvalitetnije počeli i što bolje se upoznali, tako su u posjet našoj školi ovih dana stigli ravnatelj njemačke gimnazije gospodin Frank Strasen u pratnji svoja dva profesora engleskoga jezika i povijesti gospođe Alexe Keuneke i gospodina Andreasa Nowaka. Oni su također sukoordinatori našeg eTwinning projekta.

U ugodnom ozračju i druženju upoznali su njemačke kolege s mogućnostima škole, radom unutar nastave, izvannastavnim i izvanškolskim radom kolega te mnogobrojnim uspjesima kolega i učenika. Razmijenili su  iskustva i  dogovorili nacrt i smjernice suradnje.

Ovom suradnjom pružaju se nove mogućnosti  profesorima  i učenicima u usavršavanju na više razina; metodičko-didaktičkoj, jezičnoj, kulturološkoj, sportskoj, prirodoslovnoj itd.

Osim toga omogućavaju učenicima još kvalitetniju integraciju u moderno europsko društvo.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije