Ostanimo u kontaktu

KAD SE MALE RUKE SLOŽE

Posebni razredni odjel OŠ Stjepana Radića pobjednik natječaja Proljeće na našim vratima

Objavljeno prije

Posebni razred OŠ Stjepana Radića

Posebni razredni odjel OŠ Stjepana Radića pobjednik je natječaja PROLJEĆE NA NAŠIM VRATIMA objavljenog na Facebook stranici Razredna nastava Školske knjige. Između nešto manje od sto kreativno ukrašenih vrata, najveći broj glasova ili popularnije lajkova prikupila su vrata koja su s učenicima i njihovim asistenticama ukrasile učiteljice Anđelka Medak i Antonela Markotić. Veselje je još veće kad se zna da je ovaj razredni odjel dobio podršku svih učenika i učitelja škole, lokalne zajednice,  ali i puno šire od toga. Više od 2 tisuće ljudi je lajkalo, dijelilo i navijalo da vrijedne i bogate nagrade stignu u OŠ Stjepana Radića u ovaj mali i po mnogo čemu posebni odjel.

Njihovom veselju nema kraja, – javljaju iz OŠ Stjepana Radića i zahvaljuju se svima koji su ih podržali u ovoj akciji te im omogućili pobjedu, a suradnicima Školske knjige čestitaju na lijepoj i kreativnoj ideji koja nas je sve ujedinila u jedno veliko srce za Posebni razredni odjel OŠ Stjepana Radića.

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije