Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

SLADOKUSCI U METKOVIĆU DOŠLI NA SVOJE

Pored vrhunske ponude slanih jela, u Kavani VAGA od sada i slastice po talijanskoj recepturi

Objavljeno prije

Kavana Vaga

Ako želite dva vrhunska gastronomska užitka na jednom mjestu, dođite u Kavanu Vaga u centru Metkovića i zadovoljite sve svoje nepčane potrebe za slanim jelima i vrhunskim slasticama po talijanskoj recepturi. Upravo Kavana Vaga je mjesto gdje u jutarnjim satima možete dobiti marendu za trideset kuna i poslije toga uz kavu pojesti vrhunsku slasticu.

Ne trebate više ići u okolne gradove kako bi pojeli ili naručili svjetski poznate torte kao što su čokoladna, fantazija, ili torta od vanilijesedam grijeha. Torte su rađene po najboljoj talijanskoj recepturi, a pripremaju ih renomirani slastičari s dugogodišnjim iskustvom. Ukoliko ih želite kušati, jednostavno posjetite Kavanu Vaga, koja se nalazi neposredno iza bivše upravne zgrade Poduha u Metkoviću (preko puta Prirodoslovnog muzeja), a ako imate vjenčanja, rođendane ili bilo koju potrebu za narudžbom, nazovete 020 686 686 i naručite vašu željenu tortu. Osim torti pronaći će te i više vrsta kolača.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kavana Vaga vas očekuje sa proširenom, potpuno novom i jedinstvenom ponudom slastica u Metkoviću.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije