Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

U SUBOTU TRADICIONALNO UKRAŠAVANJE BOŽIĆNE JELE

Pored Trga kralja Tomislava jela će se ove godine ukrašavati i ispred crkve sv. Nikole biskupa

Objavljeno prije

Kićenje jele 2017 - 39

Grad Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Ustanova za kulturu i šport organiziraju tradicionalno ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava, u subotu, 1. prosinca 2018., u 10 sati.

Nastupit će KUD Metković, djeca iz Dječjeg vrtića Metković i Dječjeg vrtića Leut Metković, koji će također ukrašavati jelu, zajedno s djecom iz D.V. Mali Isus, O.Š. Stjepana Radića, te štićenicima Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković. Pozivamo roditelje čija djeca nisu organizirano uključena u ukrašavanje božićnog drvca da ih dovedu na Trg kralja Tomislava.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ove godine organiziramo ukrašavanje božićne jele i na desnoj strani našeg grada.  Također u subotu, 1.prosinca 2018., u 14 sati biti će organizirano ukrašavanje božićne jele ispred crkve sv. Nikole biskupa. Nastupit će mali zbor župe sv. Nikole biskupa, djeca iz Dječjeg vrtića Radost i Vid, te  O.Š. don Mihovila Pavlinovića. Pozivamo roditelje čija djeca nisu organizirano uključena u ukrašavanje božićne jele da ih dovedu ispred crkve sv. Nikole biskupa.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije