Ostanimo u kontaktu

MLADI OCA ANTE GABRIĆA

Pomozimo Maria Polli, misiju oca Ante koja je pogođena koronavirusom i nevremenom

Objavljeno prije

Dragi prijatelji misija! Glad! Strašna je to riječ. Svima je na ustima u nepreglednim predjelima naše misije sunderbanskim džunglama. Čuje se ona i po rižištima, koja su nekoć bila plodna, kao i uz obale rijeke Gangesa. Opustjela su polja, u mnogim mjestima nije ni bilo žetve. Posvuda je strašna bijeda. Pred misijskom postajom na stotine ljudi redovito čeka na milostinju, na šačicu riže. Činimo koliko možemo. Prosimo na sve strane za ove naše bijednike. Dolazimo i k vama, dragi naši prijatelji, da i vas u ime Spasiteljevo zamolimo za koji mali dar.
Vaš o. Ante

Ove izrečene riječi našeg misionara objavljene su u misijskom listu Radosna vijest, srpanj 2020. možda poticaj svima nama da u ovim teškim vremenima pomognemo njegovoj misijskoj postaji Maria Polli koja zbog Covida 19 i ciklona Amphan prolazi teško razdoblje.

U cijelosti objavljujemo poziv za pomoć koji je uputio p. Silvester (kapelan u Maria Polliu) i p. Prolay (župnik), kao i popis štete koju je izazvao ciklon Amphan.

Neka ovo bude poticaj svima nama da pomognemo njegovoj drugoj domovini kojoj je nesebično darovao svojih 50 godina misijskog rada. Kada bi svi zajedno mjesečno odvojili samo jednu kunu značilo bi puno za ovu posljednju Antinu misiju.

Tijekom narednih dana na našoj Instagram i Facebook stranici Antinim stazama kao poticaj na akciju objavljivat ćemo neka od pisama našeg o. Ante Gabrića.

Zasigurno, da je sada živ, ne bi odbili njegovu zamolbu. Ali, zato imamo žive svjedoke Antina vremena, svećenike koji traže pomoć i koji revno slijede put našega misionara pomažući i dalje Antinu misiju u Maria Polliu.

Oni koji se žele uključiti u akciju svoje donacije mogu uplatiti na žiro račun Udruge:

MLADI OCA ANTE GABRIĆA
IBAN: HR1123600001102255307, ZABA
sa svrhom: pomoć misijskoj postaji Maria Polli

Poziv štovateljima o. Ante Gabrića„Dragi prijatelji misija!Glad! Strašna je to riječ. Svima je na ustima u…

Gepostet von Antinim stazama am Mittwoch, 2. September 2020

DJ DRUJA & PROMO CIJENE PIĆA

Primakao se kraj ljeta, vraćamo se užarenim atmosferama u Grey&Padrino Clubu

Objavljeno prije

Primakao se kraj ljeta, nema više sokića, limunčića, koktelčića… vraćamo se užarenoj atmosferi u Grey&Padrino Clubu. Već ovog petka od 20,30 sati očekuje vas Best Balkans Music Party uz DJ Druju i promo cijene pića.

Tako ćemo izdvojit pogodnost; boca Johnnya 0,7l + 4 soka 250 kuna, ili boca Jack Danielsa 0,7 + 4 soka 300 kuna.

Kako i obično, najzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba uz tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite nagrađuje se ‘turom’ koktela za cijelu ekipu!

Već u subotu očekuje vas akustični nastup Marka Omazića, o čemu svakako više u narednim objavama.

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Ako postoje još uvijek oni koji ne znaju gdje je Grey & Padrino Club on se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Klikom na link Google mapa će Vas dovesti najbližom rutom.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije