Ostanimo u kontaktu

MLADI OCA ANTE GABRIĆA

Pomozimo Maria Polli, misiju oca Ante koja je pogođena koronavirusom i nevremenom

Objavljeno prije

Dragi prijatelji misija! Glad! Strašna je to riječ. Svima je na ustima u nepreglednim predjelima naše misije sunderbanskim džunglama. Čuje se ona i po rižištima, koja su nekoć bila plodna, kao i uz obale rijeke Gangesa. Opustjela su polja, u mnogim mjestima nije ni bilo žetve. Posvuda je strašna bijeda. Pred misijskom postajom na stotine ljudi redovito čeka na milostinju, na šačicu riže. Činimo koliko možemo. Prosimo na sve strane za ove naše bijednike. Dolazimo i k vama, dragi naši prijatelji, da i vas u ime Spasiteljevo zamolimo za koji mali dar.
Vaš o. Ante

Ove izrečene riječi našeg misionara objavljene su u misijskom listu Radosna vijest, srpanj 2020. možda poticaj svima nama da u ovim teškim vremenima pomognemo njegovoj misijskoj postaji Maria Polli koja zbog Covida 19 i ciklona Amphan prolazi teško razdoblje.

U cijelosti objavljujemo poziv za pomoć koji je uputio p. Silvester (kapelan u Maria Polliu) i p. Prolay (župnik), kao i popis štete koju je izazvao ciklon Amphan.

Neka ovo bude poticaj svima nama da pomognemo njegovoj drugoj domovini kojoj je nesebično darovao svojih 50 godina misijskog rada. Kada bi svi zajedno mjesečno odvojili samo jednu kunu značilo bi puno za ovu posljednju Antinu misiju.

Tijekom narednih dana na našoj Instagram i Facebook stranici Antinim stazama kao poticaj na akciju objavljivat ćemo neka od pisama našeg o. Ante Gabrića.

Zasigurno, da je sada živ, ne bi odbili njegovu zamolbu. Ali, zato imamo žive svjedoke Antina vremena, svećenike koji traže pomoć i koji revno slijede put našega misionara pomažući i dalje Antinu misiju u Maria Polliu.

Oni koji se žele uključiti u akciju svoje donacije mogu uplatiti na žiro račun Udruge:

MLADI OCA ANTE GABRIĆA
IBAN: HR1123600001102255307, ZABA
sa svrhom: pomoć misijskoj postaji Maria Polli

Poziv štovateljima o. Ante Gabrića„Dragi prijatelji misija!Glad! Strašna je to riječ. Svima je na ustima u…

Gepostet von Antinim stazama am Mittwoch, 2. September 2020

GRAD METKOVIĆ

Raspisan javni natječaj/poziv za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Metkoviću za 2021. godinu

Objavljeno prije

Grad Metković je objavio Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja/poziva za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Metkoviću za 2021. godinu.

Dokument je objavljen na službenim stranicama Grada Metkovića, a možete ga preuzeti na linku ovdje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije