Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

DAN SPOMENA NA POGINULE BRANITELJE

Položeni vijenci i zapaljenje svijeće u čast metkovskim braniteljima

Objavljeno prije

Polaganje vijenaca 31-10 (11)

Povodom blagdana Svih svetih i obilježavanja Dana spomena na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu iz Grada Metkovića, danas su predstavnici Grada Metkovića, metkovskih političkih stranaka, udruga proizašlih iz Domovinskog rata te ravnatelji i direktori javnih ustanova i tvrtki u Metkoviću položili vijence i zapalili svijeće ispred Središnjeg križa na Gradskom groblju svetog Ivana Nepomuka. Molitvu za odrješenje duša poginulih metkovskih branitelja vodio je fra Ante Bilokapić.

Počast braniteljima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odali su i pred Spomenikom poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije