Ostanimo u kontaktu

OBILJEŽEN DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE

Položeni vijenci ispred Spomenika žrtvama fašizma u Gradskom parku

Objavljeno prije

Povodom obilježavanja Dana antifašističke borbe, izaslanstvo Grada Metkovića na čelu sa gradonačelnikom Daliborom Milanom sa suradnicima jutros je položilo vijenac i upalilo svijeće u Gradskom parku ispred Spomenika žrtvama fašizma.

Uz izaslanstvo Grada vijence su položili i svijeće upalili predstavnici političkih stranaka HDZ i Most kao i predstavnici Ustanove za kulturu i sport, Metković razvoja, Turističke zajednice grada Metković, PP Metković i JVP i DVD Metković te predstavnik Udruge obitelji poginulih branitelja u Domovinskome ratu iz Metkovića.

KOKTELI, JEGER PARTY, HOSTESE.....

Još jedan vrhunski vikend je pred nama u Grey&Padrino Clubu

Objavljeno prije

Još jedan ludi vikend u Grey&Padrino Clubu je pred nama, vrhunskim zabava uz koktele započinje već večeras uz svima poznatog DJ Druju i promo cijene pića i koktela, a nastavlja se u subotu uz DJ Andru, DJ Druju, hostese i Jeger party.

Uz bezvremenske hitove i veliki izbor koktela i ovog vikenda naglasak je na NAGRADNINajzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba uz tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite nagrađuje se bocom pića!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Svakako još jedan vrhunski vikend je pred nama, s toga vidimo se u Grey&Padrino Clubu!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije