Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

27. GODIŠNJICA OSNUTKA 116. BRIGADE HV-a

Položeni vijenci i zapaljene svijeće za poginule hrvatske branitelje

Objavljeno prije

27.-GODISNJICA-USTROJAVANJA-116.-BRIGADE-HV-a-(26)

Jutros su pred Središnjim križem na Gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka predstavnici Grada Metkovića i političkih stranaka, udruga proizašlih iz Domovinskog rata i Udruge poginulih branitelja i udovica, te predstavnici policije, vatrogasaca i pripadnici te postrojbe položili vijence i zapalili svijeće povodom 27. godišnjice ustrojavanja 116. brigade HV-a.

S prigodnim riječima i posebnim pijetetom prema svojim pokojnim suborcima, prisutnima se obratio Dane Rendulić, prvi ratni zapovjednik A satnije ZNG-a Metković. Molitvu za odrješenje duša 65-orice poginulih i kasnije preminulih branitelja predvodio don Miroslav Rubić.

U crkvi sv. Ilije, večeras u 18 sati, služit će se misa za poginule i preminule pripadnike 116. brigade.

Piše: Dalibor Čutura / Metković NEWS

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije