Ostanimo u kontaktu

OBILJEŽEN DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE

Položeni vijenci i upaljene svijeće kod Spomenika žrtvama fašizma u Gradskom parku

Objavljeno prije

Povodom Dana antifašističke borbe u Gradskom parku pred Spomenikom žrtvama fašizma položeni su vijenci i upaljene svijeće u spomen na civilne i vojne žrtve u Drugom svjetskom ratu.

Vijence i svijeće položili su gradonačelnik Dalibor Milan sa suradnicima te predstavnici političkih stranaka HDZ i Most kao i predstavnici Ustanove za kulturu i sport, Turističke zajednice Metković, PP Metković i Metković razvoja d.o.o.

Također, jučer su predstavnici SDP Metković predvođeni potpredsjednikom Radom Nikoletićem povodom Dana antifašizma položili cvijeće i zapalili svijeće kod spomenika žrtvama fašizma te povodom Dana državnosti kod spomenika poginulim braniteljima na metkovskoj rivi.

UZ PRIMJERE DOBRE PRAKSE

Dođite na radionicu iz ekološke poljoprivrede u Opuzenu

Objavljeno prije

Dubrovačko-neretvanska županija poziva sve zainteresirane poljoprivrednike, udruge poljoprivrednika, tehničare i stručnjake na području poljoprivrede i ekologije, kao i predstavnike lokalne samouprave i poduzetničke udruge na radionicu iz ekološke poljoprivrede.

Radionica će se održati u srijedu, 4. ožujka 2020. godine s početkom u 15:00 sati u hotelu Merlot u Opuzenu, a teme su “Ulaz u sustav ekološke poljoprivrede” i “Zahtjevi i obveze proizvođača” koje će voditi cerfiticirana predavačica Ana Marušić Lisac iz poduzetničkog centra Biotechnicon.

Uspješne primjere ekološke proizvodnje i poslovanja prezantirat će troje proizvođača s područja doline Neretve, OPG Ostojić, OPG Klaudija Krstičević te tvrtka Novallis.

Svoj dolazak potvrdite do 2. ožujka 2020. godine na e-mail adresu cedo.vuckovic@dubrovnik-neretva.hr ili broj telefona +385 20 351 482.

Radionice se organiziraju u sklopu projekta GECO2 koji će ujedno biti i predstavljen nazočnima.

Dubrovačko-neretvanska županija sudjeluje kao partner u EU projektu Green economy ad CO2 (Zelena ekonomija i CO2) koji se realizira u sklopu Programa prekogranične suradnje INTERREG Italija – Hrvatska 2014-2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 18.420,353,00 kuna, dok je proračun Dubrovačko-neretvanske županije 2.063.832,00 kuna.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije