Ostanimo u kontaktu

OBILJEŽEN DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE

Položeni vijenci i upaljene svijeće kod Spomenika žrtvama fašizma u Gradskom parku

Objavljeno prije

Povodom Dana antifašističke borbe u Gradskom parku pred Spomenikom žrtvama fašizma položeni su vijenci i upaljene svijeće u spomen na civilne i vojne žrtve u Drugom svjetskom ratu.

Vijence i svijeće položili su gradonačelnik Dalibor Milan sa suradnicima te predstavnici političkih stranaka HDZ i Most kao i predstavnici Ustanove za kulturu i sport, Turističke zajednice Metković, PP Metković i Metković razvoja d.o.o.

Također, jučer su predstavnici SDP Metković predvođeni potpredsjednikom Radom Nikoletićem povodom Dana antifašizma položili cvijeće i zapalili svijeće kod spomenika žrtvama fašizma te povodom Dana državnosti kod spomenika poginulim braniteljima na metkovskoj rivi.

METKOVIĆ VEČERAS SVIJETLI ZA VUKOVAR

Upaljene svijeće u Gradskom parku i održan prigodni program povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara

Objavljeno prije

Brojni građani večeras su izašli iz svojih domova i u Gradskom parku zapalili svijeće za žrtve Vukovara te tako odali počast gradu velikih i nikada zaboravljenih heroja.

U organizaciji UOSI ‘Prijatelj’, a ove godine i Gimnazije Metković, već petnaestu godinu zaredom obilježava se Dan sjećanja na žrtvu Vukovara pod motom I u Metkoviću Vukovar svijetli. 

U povorci sa svijećama sudjelovali su i učenici i nastavnici OŠ Stjepana Radića, OŠ don Mihovila PavlinovićaSrednje škole Metković.

U Gradskom kulturnom središtu održan je prigodni program koji su pripremile profesorice Ivanka Ujdur i Martina Pačić s učenicima, a uz njih je nastupio i Župni bend crkve sv. Ilije.

Ovim činom Metković je poslao poruku Vukovaru da se njihove žrtve nikada neće zaboraviti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije