Ostanimo u kontaktu

OBILJEŽEN DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE

Položeni vijenci i upaljene svijeće kod Spomenika žrtvama fašizma u Gradskom parku

Objavljeno prije

Povodom Dana antifašističke borbe u Gradskom parku pred Spomenikom žrtvama fašizma položeni su vijenci i upaljene svijeće u spomen na civilne i vojne žrtve u Drugom svjetskom ratu.

Vijence i svijeće položili su gradonačelnik Dalibor Milan sa suradnicima te predstavnici političkih stranaka HDZ i Most kao i predstavnici Ustanove za kulturu i sport, Turističke zajednice Metković, PP Metković i Metković razvoja d.o.o.

Također, jučer su predstavnici SDP Metković predvođeni potpredsjednikom Radom Nikoletićem povodom Dana antifašizma položili cvijeće i zapalili svijeće kod spomenika žrtvama fašizma te povodom Dana državnosti kod spomenika poginulim braniteljima na metkovskoj rivi.

GRAD METKOVIĆ

Čestitka gradonačelnika Dalibora Milana povodom Dana Grada Metkovića i blagdana sv. Ilije

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan u svoje ime, kao i u ime zamjenika Roberta Doke i Damira Raića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Metkovića Hrvoja Bebića, gradskih vijećnika i svih gradskih djelatnika čestita Dan Grada Metkovića i blagdan Svetog Ilije. Njegovu čestitku prenosimo u cijelosti:

Drage Metkovke i Metkovci,

U svoje osobno ime, u ime zamjenika Roberta Doke i Damira Raića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Metkovića Hrvoja Bebića, gradskih vijećnika i svih gradskih djelatnika čestitam vam Dan Grada Metkovića i blagdan Svetog Ilije, našeg zaštitnika.
Danas smo potrebni, kao i u trenucima borbe za samostalnost i neovisnost, optimizma i vjere u vlastite snage, a samo predanim radom i zajedništvom možemo doseći i najzahtjevnije ciljeve.
Neka vam snaga i ustrajnost našeg nebeskog zaštitnika bude poticaj u ostvarenju svih želja, a pod okriljem njegovog blagoslova pronosite ljubav danas i uvijek prema Metkoviću i domovini Hrvatskoj.

Vaš gradonačelnik.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije