Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKU DOLINU ZAOBIŠLO OZBILJNIJE NEVRIJEME

Poljoprivrednici profitirali, na području doline palo 35 litara kiše/m

Objavljeno prije

Kiša, kiša...

Iako se sinoć iza 22 sata izgledalo da bi glede najava i upozorenja moglo krenuti loše, drago nam je da možemo konstatirati, da smo za posljedicu grmljavinskog nevremena imali smo jedan kraći period bez električne energije, a ostalih posljedica nije bilo. Naprotiv iz DHMZ centra iz Ploča saznajemo da je od sinoć od 22 sata do večeras na području Neretvanske doline palo 35 litara kiše po četvornom metru, koja će pogodovati agrumima kupusnjačama i ostalom voću i povrću. Velika je sreća što nas je zaobišla tuča. A i temperature su snošljivije. Po najavama ova promjena neće dugo trajati, jer se u Dalmaciji već sutra očekuje razvedravanje tijekom poslijepodneva, ali nam je drago da su ove oborine pogodovale poljoprivrednicima, a ostalima je donijela kratkoročno osvježenja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije