Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

PRIMAVERA

Policijska postaja Metković provodi preventivnu akciju ‘Biciklisti u prometu’

Objavljeno prije

U nedjelju, 5. rujna s početkom u 10:30 održava se biciklistička manifestacija za žene ‘Primavera’ koju organizira Biciklistički klub Relaks.

Kao i dosadašnjih godina službenici Policijske postaje Metković provest će preventivnu akciju „Biciklisti u prometu“ kojom prilikom će sudionike „Primavere“ i ostale sudionike u prometu educirati o sigurnom sudjelovanju u prometu kao i ukazati na prevenciju krađa bicikla.

Također, „malim“ i „velikim“ biciklistima bit će uručen prigodan promidžbeni materijal.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

29 novih slučajeva zaraze koronavirusomm, dvije osobe iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 29 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o 13 osoba muškog spola i 16 ženskog: sedam iz Dubrovnika, pet iz Vele Luke i Župe dubrovačke, četiri iz Konavala, tri iz Blata, dvije iz Korčule i Lumbarde te jednoj iz Trpnja.

Izliječeno je 40 osoba: 22 iz Dubrovnika, četiri iz Blata i Stona, dvije iz Metkovića, Ploča i Župe dubrovačke te jedna iz Konavala, Lumbarde, Vele Luke i s Lastova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađena su 533 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 138 076 uzoraka.
U OB Dubrovnik hospitalizirano je 15 osoba pozitivnih na koronavirus. Dva pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 907 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježen je jedan slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 948 slučajeva kršenja samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije