Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

'POVEĆANJE RAZINE ZAPOŠLJIVOSTI U DOLINI NERETVE'

Polaznici stručnoga osposobljavanja sudjelovali u manifestaciji ‘U susret slatkom Božiću’

Objavljeno prije

Srednja škola Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Ustanova za kulturu i sport Metković organizirali su “U susret slatkom Božiću”, prekrasnu manifestaciju održanu na Trgu kralja Tomislava, u subotu, 14. prosinca.

Cilj ovog događanja je bio upoznati sugrađane i goste s kolačima i slasticama koje su nekada naše bake pripremale za Božić. Osim prodaje po simboličnim cijenama, mogli se se uzeti i recepti, kako priprema ovih slastica ne bi otišla u zaborav, već da svatko ima priliku za Božić napraviti neki od tradicijskih kolača. Manifestacija je bila humanitarnog karaktera jer je sav prihod od prodanih kolača, slastica, ukrasa za bor i ostalog što su napravili i pripremili učenici te njihovi profesori iz Srednje škole Metković išao za Udrugu mladih o. Ante Gabrića. Na licu mjesta kuhao se čaj i vino, te pripremale fritule pa se moglo ugrijati i osladiti uživajući u prigodnom programu.

Među izlagačima su bili i naši polaznici stručnoga osposobljavanja za voditelja agroturističkoga gospodarstva. Tako se na stolu moglo naći puno domaćih proizvoda koje su polaznici pripremili, kao što su: razne vrste meda, propolis, domaća rakija, vino, suhe smokve, ušećereni bademi, arancini, razne vrste pekmeza, sokovi i raznorazne slastice. „ Ovo je samo početak, naše vrijedne ruke pripremaju još štošta, pa se nadamo da ćemo nakon stručnoga osposobljavanja ponuditi još novijih proizvoda,“ rekli su polaznici.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Dana Svaguša nova predsjednica SDP-a Metković, Rade Nikoletić potpredsjednik

Objavljeno prije

Foto: Facebook

Nakon provedenih izbora na općinskim, gradskim i županijskim razinama SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije za predsjednicu Gradske organizacije SDP-a Metković izabrana je Dana Svaguša, a za potpredsjednika Rade Nikoletić.

Izabrana su ostala tijela gradske i županijske razine pa je tako Dana Svaguša izabrana za članicu županijskog odbora, a Krešimir Kuran za člana predsjedništva SDP-a DNŽ. Za predsjednika SDP-a DNŽ izabran je gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević.

Novoj predsjednici SDP-a Metković želimo puno uspjeha u organizaciji rada gradske organizacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GO SDP Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije