Ostanimo u kontaktu

OBILJEŽEN DAN DRŽAVNOSTI RH

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomenika na maloj rivi odana počast poginulim hrvatskim braniteljima

Objavljeno prije

Povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske, jutros je molitvom Odrješenja, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima iz Metkovića na Trgu kralja Tomislava, odana počast hrvatskim braniteljima poginulima u Domovinskom ratu.

Molitvu Odrješenja predvodio je župnik Župe sv. Ilije fra Ante Bilokapić, a počast su odali predstavnici Grada Metkovića i gradskih ustanova, predstavnici političkih stranaka i Udruga proizašlih iz Domovinskog rata, roditelja poginulih branitelja te predstavnici policije, vatrogasaca i veterana.

Udruga veterana 4. gardijske brigade DNŽ u prigodi obilježavanja Dana državnosti RH obilježila je i 29. obljetnicu osnivanja A satnije ZNG Metković, prve postrojbe HV u našoj županiji. Svetu misu za poginule i preminule branitelje slaviti ćemo u crkvi sv. Ilije u 19 sati u ponedjeljak 1. lipnja. Već tradicionalno druženje i turnir na buće održat će se u kasnijem terminu, u srpnju.

KOKTELI, JEGER PARTY, HOSTESE.....

Još jedan vrhunski vikend je pred nama u Grey&Padrino Clubu

Objavljeno prije

Još jedan ludi vikend u Grey&Padrino Clubu je pred nama, vrhunskim zabava uz koktele započinje već večeras uz svima poznatog DJ Druju i promo cijene pića i koktela, a nastavlja se u subotu uz DJ Andru, DJ Druju, hostese i Jeger party.

Uz bezvremenske hitove i veliki izbor koktela i ovog vikenda naglasak je na NAGRADNINajzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba uz tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite nagrađuje se bocom pića!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Svakako još jedan vrhunski vikend je pred nama, s toga vidimo se u Grey&Padrino Clubu!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije