Ostanimo u kontaktu

MTK SUMMER JAM

Poklonici rocka večeras dolaze na svoje

Objavljeno prije

MTK SUMMER JAM

Večeras u 21 sat na košarkaškom igralištu Gimnazije Metković održava se već tradicionalni MTK SUMMER JAM. Večer rock glazbe na kojoj nastupaju i bendovi poput sinjskog M.O.R.T-a, koji su snimili dva albuma i postigli relevantan glazbeni uspjeh u Hrvatskoj i šire. Glazbeni sastav REZERVE dolazi nam iz Makarske. Oni su također snimili vlastiti nosač zvuka. Uz njih nastupaju i ŠVAJCARSKI FRANAK iz Ploča i metkovski cover rock sastav PRIMA VISTA, koja će standardno izvoditi classic rock inačice.

Ne zaboravite na ovaj  lijep događaj na otvorenom, te se uz hladno piće proveselite uz rock glazbu uživo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KAD SE MALE RUKE SLOŽE SVE SE MOŽE

Djevojčici prilikom posjeta Muzeju ispao novčanik u šaht, udruženi građani pomogli, reagirali i vatrogasci

Objavljeno prije

Kad se male ruke slože, sve se može… upravo tako je bilo prije dva dana ispred Prirodoslovnog muzeja u Metkoviću, kada je jednoj djevojčici, koja je bila u posjetu sa školom, ispao novčanik sa dokumentima u rešetkasti šaht ispred Muzeja.

Nevolju djevojčice su prvi prepoznali ugostitelji iz obližnjeg restorana, međutim kako nije bilo pomoći, pozvali su i vatrogasce. Brzom intervencijom djelatnika JVP Metković djevojčici je vraćen osmijeh na lice, jer novčanik je dobavljen.

Jedna, možemo reći banalna, svakodnevna nevolja, angažirala je toliko građana, od gostiju restorana, samih ugostitelja, pa sve do vatrogasaca, što zaista potvrđuje onu ‘kad se male ruke slože sve se može’.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije