Ostanimo u kontaktu

APEL ZA POMOĆ MARIJU SKOČIBUŠIĆU

Pokažimo veliko srce i pomozimo našem sugrađaninu kada je to najpotrebnije

Objavljeno prije

Mario i Ana Skočibušić

Već smo pisali o teškoj situaciji koja je zadesila obitelj Marija Skočibušića. Naime, Mario boluje od karcinoma, liječenje je postalo preskupo i obitelj je došla pred zid, pred zid koji ne mogu sami srušiti! Kako saznajemo, Marijo je hitno prebačen u Dubrovnik, jer mu se oduzela noga, a obitelj nema sredstava za daljnje liječenje.

Pokažimo da imamo veliko srce i omogućimo liječenje našem sugrađaninu kojemu je potrebna naša pomoć. Dajmo koliko tko može, jer u ovom trenutku je svaka kuna dobrodošla.

Prenosimo apel Marijove žene, Ane:

Mislim se danima…da li da objavim ,ima li smisla da se osjećam još jadnije radi toga….al ne znam di više pokucati i tražiti pomoć za lijek…ostaje opcija odustati ali toga me strah, jer vjerujemo da pomaže.. grozno je ovako…ali što se može… nadam se samo da će i ovo biti iza nas,i da ćemo izaći iz ove golgote kao pobjednici…tko može hvala mu unaprijed..

ŽIRO RAČUN
PBZ Mario Skočibušić HR 4723400093206045808

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije